Συνεχίζει ακάθεκτη η Λιλ! (video)

Οι "Λιλουά" κατέβαλαν την αντίσταση και της Ναντ στο γαλλικό Βορρά επικρατώντας με 2-1 και βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Ligue 1, κάνοντας την καλύτερη εκκίνησή τους εδώ και 5 σεζόν.

Η Λιλ κατάφερε για τρίτη φορά στη σεζόν να πετύχει γκολ προτού φύγει το πρώτο 15λεπτο, αφού στο 9′ ο Τιάγκο Μέντες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ζοσέ Φόντε νικήσε στον αέρα τον Κουατένγκ, ο Ταταρουσάνου δεν υπολόγισε σωστά και δέχθηκε το γκολ, που ήταν και το παρθενικό του Πορτογάλου στόπερ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 17′, ωστόσο ο Μενιόν νίκησε στο τετ-α-τετ τον Ρονζιέ, ο οποίος είχε κι άλλη σημαντική στιγμή στο παιχνίδι, στο 44′, αλλά η εκτέλεση του από το ύψος του πέναλτι ήταν κάκιστη, με αποτέλεσμα το 1-0 να μην αλλάξει έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχε ρυθμός, η μεν Ναντ δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους για να απειλήσει, η δε Λιλ δεν είχε σε καλή ημέρα την επιθετική γραμμή της, με τον…αόρατο έως το 68′ Ικονέ να σημειώνει το 2-0 με φοβερό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. 

Η είσοδος του Μποσκίλια στο 69′ άλλαξε άρδην την αγωνιστική εικόνα για τα “Καναρίνια”, τα οποία μείωσαν σε 2-1 με τον Κουλιμπαλί στο 82′ κι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο 86′ με τον Γουάρις και στο 90+2′ με τον Μποσκίλια για να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Λιλ. 

Stade Pierre-Mauroy, Λιλ, Γαλλία

Διαιτητής: Μπενουά Μπαστιέν

Κίτρινες κάρτες: Τιάγκο Μέντες (16′), Μπαλό-Τουρέ (49′), Σέκα (63′)   – Ντιέγκο Κάρλος (26′), Κριν (33′), Μιάζγκα (50′), Κουλιμπαλί (90+5′)

Κόκκινες κάρτες: –

Λιλ (4-2-3-1): Μενιόν –  Τσελίκ, Ζοσέ Φόντε, Σουμαορό (αρχ.), Μπαλό-Τουρέ –  Τιάγκο Μέντες, Σέκα –  Πεπέ, Ικονέ (79′ Τιάγκο Μάια), Μπάμπα –  Ρουί Φόντε (71′ Αραούζο)

Προπονητής: Κριστόφ Γκαλτιέ

Ναντ (4-2-3-1): Ταταρουσάνου –  Κουατένγκ, Μιάζγκα, Ντιέγκο Κάρλος, Λίμα –  Κριν, Μουτουσαμί (69′ Μποσκίλια) – Εβανζελίστα (58′ Λιμπόμπε), Ρονζιέ (αρχ.), Γουάρις –  Σάλα (77′ Κουλιμπαλί)

Προπονητής: Μιγκέλ Καρντόσο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.