Προ της εξόδου από τη Ναντ ο Καρντόσο

Ύστερα από 7 αγωνιστικές τα «Καναρίνια» είναι στη 18η θέση της Ligue 1, με τους ιθύνοντες να έχουν ήδη λάβει την απόφαση αποπομπής του Πορτογάλου προπονητή, με τον Γκουβερνέκ να ετοιμάζεται να τον διαδεχθεί.
Δημοσίευση: 26/09/2018 - 17:28
Η Ναντ γνώρισε το βράδυ της Τρίτης (25/9) δεύτερη διαδοχική ήττα κι από φαίνεται η εμπιστοσύνη του προέδρου Βαλντεμάρ Κίτα προς τον Μιγκέλ Καρντόσο, δεν υφίσταται πλέον. Τα γαλλικά Μέσα αναφέρουν πως ο Γαλλοπολωνός ιδιοκτήτης των «Καναρινιών» είχε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Καρντόσο το πρωί της Τετάρτης (26/9) για να καθοριστούν οι λεπτομέρειες του «διαζυγίου», με τον Πορτογάλο να κάθεται στον πάγκο της Ναντ στον αγώνα του Σαββάτου με τη Λιόν και να αποχαιρετάει. Είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία το περασμένο καλοκαίρι, υπογράφοντας έως το 2020

Επικρατέστερος να τον διαδεχθεί είναι προς το παρόν ο Ζοσλέν Γκουβερνέκ, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την Μπορντό τον περασμένο Ιανουάριο κι έκτοτε εργάζεται ως σχολιαστής αγώνων στο Canal +. Ο Γάλλος προπονητής είχε φτάσει μια ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ναντ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο ζητούσε τριετές συμβόλαιο, με τον Βαλντεμάρ Κίτα να του προσφέρει διετές.