Ένταση στη συνέντευξη Τύπου της Ναντ

Ο υπό πίεση ευρισκόμενος προπονητής των «Καναρινιών», Μιγκέλ Καρντόσο, ζήτησε από τους δημοσιογράφους να τον σεβαστούν και φεύγοντας έκλεισε με δύναμη την πόρτα πίσω του!

Όλοι στη Γαλλία υποστηρίζουν πως το παιχνίδι με τη Λιόν στο Groupama Stadium, το βράδυ του Σαββάτου (29/9) θα είναι το τελευταίο για τον Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο της Ναντ, η οποία έχει μόλις μία νίκη σε 7 αγωνιστικές και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Ligue 1.

Επομένως, ήταν λογικό οι δημοσιογράφοι να τον ρωτήσουν για το μέλλον του στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τους «Λιονέ», κάτι που δεν άρεσε στον 46χρονο Πορτογάλο. 

«Μόνο μία λέξη περνάει από το μυαλό μου. Είναι κάτι που  λείπει πάρα πολύ: ο σεβασμός. Είμαι εδώ για να μιλήσω για τον αγώνα με τη Λιόν. Εάν έχετε κάποια ερώτηση επ’ αυτού, τότε ας μιλήσουμε. Τα υπόλοιπα να τα πείτε μεταξύ σας» είπε ο Καρντόσο προτού φύγει από την αίθουσα, κλείνοντας με δύναμη την πόρτα πίσω του… 

Σε κάθε περίπτωση, φαντάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή να αναστρέψει το εις βάρος του κλίμα, με το γαλλικό Τύπο να δίνει τον τίτλο του φαβορί για να τον διαδεχθεί τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, ενώ το προηγούμενο διάστημα, ο Ζοσλέν Γκουβερνέκ είχε τον πρώτο λόγο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.