Ντεσάν: "Έχει τα πάντα για να πετύχει ο Ανρί"

Σϋμφωνα με τον προπονητή της Εθνικής Γαλλίας, ο Τιερί Ανρί έχει όλα όσα χρειάζονται για να πετύχει στη Μονακό.
Δημοσίευση: 15/10/2018 - 05:25
Το Σάββατο η Μονακό ανακοίνωσε πως στη θέση του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ο Τιερί Ανρί, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ομάδα.

Ο Ντεσάν ο οποίος κατέκτησε με τον Ανρί το Μουντιάλ του 1998 ως συμπαίκτες, αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει στον πρώην βοηθό προπονητή του Βελγίου, αλλά δε χρειάστηκε να του δώσει καμία συμβουλή.

"Ο Τιερί είναι έτοιμος, έχει κάνει τα πάντα μέχρι στιγμής. Είναι έτοιμος και γεμάτος ενθουσιασμό. Έχει τα πάντα ώστε να γίνει ένας καλός προπονητής."

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι πρώην συμπαίκτες του στην Άρσεναλ, Ρομπέρ Πιρές και Γουίλιαμ Γκαλάς. Ο Πιρές είπε: "Νομίζω ότι θα κάνει επιτυχία διότι ο Τιτί αγαπάει το ποδόσφσαιρο, ξέρει τα πάντα για το ποδόσφαιρο, τους παίκτες, τις ομάδες και είμαι σίγουρος για εκείνον."

Ο Γκαλάς είπε: "Όταν ήταν παίκτης ήξερε όλους τους παίκτες στη Ligue 1, στη Ligue 2 και στις Εθνικές ομάδες, οπότε μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος πραγματικά ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο είτε αυτό είναι στη Γαλλία, στην Ευρώπη ή οπουδήποτε στον κόσμο. Απλά ήθελε την κατάλληλη ευκαιρία ως προπονητής."