Γκαρσία: «Ποτέ στη Λάτσιο»

Ο Ρούντι Γκαρσία υπογράμμισε πως δε σκοπεύει να αναλάβει ποτέ την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο, μετά τη θητεία του στον πάγκο της Ρόμα, τα προηγούμενα χρόνια.
Δημοσίευση: 16/10/2018 - 13:17
Ο Ρούντι Γκαρσία υπογράμμισε πως δε σκοπεύει να αναλάβει ποτέ την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο, μετά τη θητεία του στον πάγκο της Ρόμα, τα προηγούμενα χρόνια. Ο Γάλλος τεχνικός φρόντισε να συμπληρώσει πως η αντιπαλότητα των δυο ομάδων πρέπει να περιορίζεται στον αγωνιστικό χώρο και όχι εκτός αυτού.

Αρχικά, ο Γκαρσία τόνισε: «Είμαι και θα είμαι πάντα Ρωμαϊκός. Εφόσον τα πράγματα μένουν εντός αγωνιστικού χώρου. Λάτσιο και Ρόμα είναι εχθροί στο χορτάρι, όχι έξω από αυτό. Δεν είναι πόλεμος. Στη Ρώμη υπάρχει μόνο μια ομάδα για εμένα, ακόμα και αν η Λάτσιο αξίζει τον ίδιο σεβασμό, πήρα ένα άλλο μονοπάτι και δε μπορώ να το αγνοήσω». 

Στη συνέχεια, ο Γκαρσία υπογράμμισε: «Δε θέλω να γίνω κυνικός, αλλά δε γνωρίζω καλύτερη λέξη. Είναι ταύρος. Όλοι γνωρίζουμε πότε άρχισαν τα προβλήματα στη Ρόμα. Στο τέλος της σεζόν, μετά το ντέρμπι που επιβεβαίωσε πως θα τερματίσουμε στη δεύτερη θέση, είπα για το χάσμα απέναντι στη Γιουβέντους και την αδυναμία μας να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Από εκείνο το σημείο τελείωσε. Δε ξέρω ποιος αποφάσισε τη μοίρα μου και δε με νοιάζει. Γνωρίζω μόνο πως οι επαφές με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, είχαν ξεκινήσει πριν αποχωρήσω. Δεν υπήρξε ιδιαίτερος σεβασμός».