Η αύρα του Ανρί δεν βοήθησε τη Μονακό (video)

Στο πρώτο εντός έδρας ματς του «Τιτί», οι Μονεγάσκοι έμειναν στο 2-2 με την Ντιζόν, με αποτέλεσμα να φιγουράρουν στην προτελευταία θέση της Ligue 1.

Η ομάδα του Πριγκιπάτου αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα –είχε επικρατήσει της Ναντ στο «Μποζουάρ»- και δεν κατάφερε να βρει το πρώτο εντός έδρας τρίποντό της στη σεζόν, απέναντι σε μια Ντιζόν που προερχόταν από 4 διαδοχικές ήττες.

Οι Μονεγάσκοι προηγήθηκαν στο 29’, ύστερα από τη σέντρα του Μπαρέκα και το βολέ του Χένριχς, που εκμεταλλεύτηκε το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας των Ντιζονέ, οι οποίοι αντέδρασαν σχεδόν άμεσα. Στο 34’ ο Μπαλμόν έβγαλε σπουδαία κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ο Αλφόνς πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Μπενάλιο, πετυχαίνοντας το 150ο γκολ της Ντιζόν στην ιστορία της στη γαλλική ελίτ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό και ένταση, με τους Βουργουνδούς να ανατρέπουν την κατάσταση στο 57’, με τον Αμπέντ να έχει την τύχη στο πλευρό του, καθώς από δικό του σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ζέμερσον για να καταλήξει στο βάθος της εστίας του Μπενάλιο. 

Στο 78’ ο Γκλικ ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά, ύστερα από φάουλ του Τραορέ, ωστόσο παρά την πίεση που άσκησε στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Ανρί δεν πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης. 

11η Αγωνιστική Ligue 1

ΜΟΝΑΚΟ-ΝΤΙΖΟΝ 2-2

Stade Louis II, Μονακό

Διαιτητής: Ζερόμ Μιγκελγκορί

Κίτρινες κάρτες: Τίλεμανς (54’), Γκολοβίν (81’) – Λοϊοντίς (51’), Μαριέ (90+1’)
Κόκκινες κάρτες: –


Μονακό
(4-3-2-1): Μπενάλιο –  Χένριχς, Γκλικ (αρχ.), Ζέμερσον, Μπαρέκα –  Αολού (55’ Πελέ), Αΐτ-Μπενασέ, Τίλεμανς (72’ Τραορέ) –  Γκολοβίν, Ντιόπ – Σιλά

Προπονητής: Τιερί Ανρί


Ντιζόν
(4-3-3): Ρούναρσον –  Αλφόνς, Λοτοά, Σιμάν, Ροζιέ – Μπαλμόν (64’ Μαριέ), Αμπέντ (70’ Ταβάρες), Λοϊοντίς –  Αμαλφιτανό (αρχ.), Σλιτί, Ζανό (83’ Γιαμπερέ)

Προπονητής: Ολιβιέ Νταλ’ Όλιο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.