Κι όμως… η Μονακό κερδίζει (video)

Σπουδαία νίκη για την Μονακό! Παρά τις δεκατέσσερις (!!!) απουσίες παικτών η ομάδα του Τιερί Ανρί νίκησε εκτός έδρας 2-0 την Αμιάν και συνεχίζει την μάχη παραμονής στην κατηγορία!

Σπουδαία νίκη για την Μονακό! Παρά τις δεκατέσσερις (!!!) απουσίες παικτών η ομάδα του Τιερί Ανρί νίκησε εκτός έδρας 2-0 την Αμιάν και συνεχίζει την μάχη παραμονής στην κατηγορία!

Σε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο η Μονακό κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν την ολοκλήρωσή του. Ο Μπαντιασίλ κέρδισε πέναλτι από τον Κραφτ και ο Φαλκάο, έστησε την μπάλα και εκτέλεσε τον Γκουρτνέρ για το 0-1!

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους. Έκαναν νωρίς τις αλλαγές τους. Ρίσκαραν, πίεσαν και έβγαλαν δύο-τρεις φάσεις αλλά είτε ήταν άστοχοι (…Κραφτ 59′ και Μεντόσα 68′) είτε ο Μπενάλιο είχε την απάντηση (…Κραφτ 67′).

Η Μονακό ξόδεψε χρόνο, άντεξε στην πίεση και στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι, έχοντας χάσει την υπομονή τους, έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντιμπασί για χτύπημα στον Φαλκάο.

Με μια αντεπίθεση λίγο πριν το τέλος η Μονακό κέρδισε δεύτερο πέναλτι με τον τερματοφύλακα Γκουρτνέρ να ανατρέπει τον Πελέ. Ο Φαλκάο πήρε και πάλι την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 0-2!

Η Μονακό πήρε την τρίτη νίκη της φέτος και αυτή… εκτός έδρας με σκόρερ ξανά τον Φαλκάο! Με τη νίκη της έπιασε στην βαθμολογία την Αμιάν αλλά και οι δύο ομάδες παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη!

ΑΜΙΑΝ : Γκουρτνέρ – Κραφτ, Γκουανό, Αντενόν, Ντιμπασί – Μονκοντουί, Μπλεν (73′ Μποντμέρ) – Ναορέ (80′ Σεγκαρέλ), Γκάνσο, Μεντόσα – Οτέρο (61′ Γκόντος) 

ΜΟΝΑΚΟ
: Μπενάλιο – Πιέρ-Γκαμπριέλ, Γκλικ, Μπαντιασίλ, Ράτζι – Αΐτ-Μπενασέρ, Πελέ, Τιλμάνς – Χένριχς, Τσαντλί (74′ Μασένγκο), Φαλκάο 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.