Θέλει και η Παρί Σεν Ζερμέν τον Έρικσεν

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως βρήκε αντίπαλο στη διεκδίκηση του Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται να έχει εκδηλώσει τις τελευταίες εβδομάδες και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως βρήκε αντίπαλο στη διεκδίκηση του Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται να έχει εκδηλώσει τις τελευταίες εβδομάδες και η Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γαλλική ομάδα είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Δανού μέσου τον προσεχή Ιανουάριο.

Για να συμβεί αυτό, οι ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Γιούλιαν Ντράξλερ και Λεάντρο Παρέδες, προκειμένου να εξοικονομήσουν τα χρήματα που χρειάζονται και παράλληλα, να μην υπάρξει πρόβλημα με το Financial Fair Play. Ο Γερμανός παίκτης έχει κοστολογηθεί στα 35 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Αργεντινός στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Ο Έρικσεν μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και πρόθεση της Τότεναμ είναι να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο, αν μέχρι τότε δεν καταφέρει να έρθει σε συμφωνία μαζί του, για την επέκταση της συνεργασίας τους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.