Θέλει και η Παρί Σεν Ζερμέν τον Έρικσεν

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως βρήκε αντίπαλο στη διεκδίκηση του Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται να έχει εκδηλώσει τις τελευταίες εβδομάδες και η Παρί Σεν Ζερμέν.
Δημοσίευση: 22/10/2019 - 07:25
Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως βρήκε αντίπαλο στη διεκδίκηση του Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται να έχει εκδηλώσει τις τελευταίες εβδομάδες και η Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γαλλική ομάδα είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Δανού μέσου τον προσεχή Ιανουάριο.

Για να συμβεί αυτό, οι ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Γιούλιαν Ντράξλερ και Λεάντρο Παρέδες, προκειμένου να εξοικονομήσουν τα χρήματα που χρειάζονται και παράλληλα, να μην υπάρξει πρόβλημα με το Financial Fair Play. Ο Γερμανός παίκτης έχει κοστολογηθεί στα 35 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Αργεντινός στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Ο Έρικσεν μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και πρόθεση της Τότεναμ είναι να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο, αν μέχρι τότε δεν καταφέρει να έρθει σε συμφωνία μαζί του, για την επέκταση της συνεργασίας τους.