Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί η Μαρσέιγ (video)

Η ομάδα του Βίλας Μπόας επιβλήθηκε στη Μασσαλία της Στρασμπούρ με 2-0, επέστρεψε στις νίκες ύστερα από 4 αγωνιστικές και βρίσκεται στην πέμπτη της Ligue 1.

H Μαρσέιγ έδρασε αρκετά νωρίς κι αρκετά…αργά στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Στρασμπούρ, επικρατώντας με 2-0 των Αλσατών με γκολ στο 3′ και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Οι Μασσαλοί πέτυχαν το πιο γρήγορο γκολ τους στο πρωτάθλημα από το Μάιο του 2018, αφού στο 3′, ο Μπενεντέτο εκτέλεσε φάουλ, ο Στρόουτμαν έστρωσε στον Καμάρα, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός σούταρε, η μπάλα άλλαξε πορεία στο πόδι του Αζόρκ, με τον Σελς να μην έχει αντίδραση.

Οι Αλσατοί κράτησαν μπάλα, δίχως όμως να βρουν τη μεγάλη ευκαιρία, η οποία ήρθε και πάλι για τους γηπεδούχους στο 20′ με ωραία συνεργασία Μπενεντέτο και Τσάλετα-Τσαρ, ωστόσο το σουτ του Κροάτη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. 

Το σύνολο του Λορέ απείλησε δύο φορές στο 25′ και στο 45′ με τον Τομασόν, δίχως πάντως να κατορθώσει να στείλει το ματς στην ισορροπία, προτού φύγει το πρώτο ημίχρονο.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν κι άλλο δοκάρι με τον Ράντονιτς στο 55′, οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν τρόπο να φανούν απειλητικοί, τελικώς στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπενεντέτο πήρε το πέναλτι από τον Σιμακάν, ο Στρόουτμαν ζήτησε από τον Αργεντινό να το εκτελέσει, ο πρώτος σκόρερ της Μαρσέιγ συμφώνησε με τον Ολλανδό να διαμορφώνει το τελικό 2-0, για την 1.100η νίκη της Μαρσέιγ στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου. 

Ligue 1, 10η αγωνιστική

Μαρσέιγ-Στρασμπούρ 2-0

«Βελοντρόμ», Μασσαλία
Διαιτητής: Ζερόμ Μπριζάρ

Κίτρινες κάρτες: 26′ Τσάλετα-Τσαρ, 53′ Σάκαϊ, 73′ Μπενεντέτο  – 78′ Μπελγκάρντ, 90+3′ Κονέ
Κόκκινες κάρτες:-

Μαρσέιγ (4-3-3): Μανταντά (αρχ.) – Σαρ, Καμαρά, Τσάλετα-Τσαρ, Σάκαϊ – Λοπέζ (87′ Αμαβί), Στρόουτμαν, Ρονζιέ – Ζερμέν (75′ Ακέ), Μπεντετέτο, Ράντονιτς (66′ Καουί)

Προπονητής: Αντρέ Βίλας-Μπόας


Στρασμπούρ
(4-4-1-1): Σελς – Σιμακάν, Κονέ (αρχ.), Κασί (68′ Ντα Κόστα)Λαλά – Σισοκό, Μπελγκάρντ, Φοφανά (82′ Ζοί), Καρόλ – Τομασόν, Αζόρκ (68′ Μοτιμπά)

Προπονητής: Τιερί Λορέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.