Τα στιγμιότυπα των αγώνων στο γαλλικό πρωτάθλημα (videos)

Η Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας την Τουλούζ (4-0), αλλά έχασε Καβάνι και Μπαπέ με τραυματισμούς. Δεν φάνηκε ο Κουλούρης που έπαιξε για μία ώρα. Ούτε τώρα η Μονακό που παραμένει χωρίς νίκη, 3 στα 3 για τη Ρεν, πρώτες νίκες για Μπορντό και Ναντ, παραμένει αήττητη η Ανζε.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας την Τουλούζ (4-0), αλλά έχασε Καβάνι και Μπαπέ με τραυματισμούς. Δεν φάνηκε ο Κουλούρης που έπαιξε για μία ώρα. Ούτε τώρα η Μονακό που παραμένει χωρίς νίκη, 3 στα 3 για τη Ρεν, πρώτες νίκες για Μπορντό και Ναντ, παραμένει αήττητη η Ανζε.

Παρί Σεν Ζερμέν – Τουλούζ 4-0

Ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς του Τσούπο – Μότινγκ ξεκλείδωσε την άμυνα της Τουλούζ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Καμερουνέζος είχε περάσει αλλαγή στη θέση του Καβάνι (14ο λεπτό).Ο Γκονσάλβες με αυτογκόλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Έχασε πέναλτι ο Ντι Μαρία απόντος του Καβάνι που είναι ο βασικός εκτελεστής. Ο Τσούπο Μότινγκ σημείωσε δεύτερο προσωπικό γκολ γράφοντας το 3-0 και το τελικό αποτέλεσμα διαόρφωσε ο Τιάγκο Σίλβα που μπήκε αλλαγή στη θέση του νεαρού Ντιαλό.

Στρασβούργο – Ρεν 0-2

Η Ρεν συνεχίζει την αήττητη πορεία της καθώς νίκησε και στο Σρασβούργο. Στο 16ο λεπτό ο Γκρενιέ έβαλε μπρστά τους Βρετόνους και ο Νιάνγκ μετά από ασίστ του Τραορέ διπλασίασε τα γκολ των φιλοξενούμενων.Η Στρασμπούργκ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ν’Ντουρ.

Μονακό – Νιμ 2-2

Η Μονακό αν και προηγήθηκε στο ημίχρονο (2-0) δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές κόντρα στη Νιμ στο Πριγκηπάτο (2-2).Τρομερό φινάλε στο πρώτο ημίχρονο με τον Σλιμανί να σκοράρει και να ανοίγει το σκορ στο 39ο λεπτό και στις καθυστερήσεις το άλλο νέο μεταγραφικό απόκτημα από την Σεβίλλη ο Γάλλος Μπεν Γεντέρ διπλασίασε τα γκολ των Μονεγάσκων.

 Η Νιμ αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε με τον Φιλιποτό 20 λεπτά πριν από την λήξη και στο 82ο λεπτό ο 18χρονος Ντενκί πέτυχε το πρώτο του γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 και να δώσει τον πρώτο βαθμό στην ομάδα του μετά από τις πρώτες στροφές στο Σαπιονά.

Αμιάν – Ναντ 1-2

Τα ”καναρίνια πανηγύρισαν το πρώτο τους τρίποντο και μάλιστα μακριά από το σπίτι τους καθώς πέρασαν από την έδρα της Αμιάν με τα γκολ των Κουλιμπαλί (0-1, 53ο λεπτό) και Σιμόν (1-2, 84ο λεπτό). Η Αμιάν είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ζουνγκού (1-1, 71ο λεπτό) και αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές από το πρώτο ημίχρονο καθώς αποβλήθηκε ο Ντιμπασί με απ’ευθείας κόκκινη κάρτα.

Ντιζόν – Μπορντό 0-2

Οι ”Γιρονδίνοι” κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη περνώντας από το Γκαστόν- Ζεράρ με τον Κορεάτη Χουάνγκ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Μπορντό και τον Ελβετό Μπενίτο να σκοράρει και αυτός το παρθενικό του τέρμα στο Σαπιονά.



Ανζέ – Μετς 3-0

Η εκπληκτική πορεία της Ανζέ συνεχίστηκε με την άνετα νίκη κόντρα στη Μετς στο Ρεϊμόντ Κοπά. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ελ Μελαλί άνοιξε το σκορ, λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο ο Σανταμαρία διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων και ο Αλιού διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.



Μπρεστ – Ρεμς 1-0

Η αήττητη πορεία της Μπρεστ συνεχίζεται καθώς μετά από δύο σερί ισοπαλίες κέρδισε την Ρεμς με το γκολ του Σαρμπιονέ τρία λεπτά πριν από το τέλος να της χαρίζει την ”παρθενική” της νίκη στη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.