Η Μονπελιέ «φρέναρε» τη Μαρσέιγ (video)

Οι Μασσαλοί δεν κατάφεραν να πετύχουν την τέταρτη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, μένοντας στο εντός έδρας 1-1 με τους Μονπελιερέν.

Η Μαρσέιγ έδειχνε ικανή να εκμεταλλευτεί τη…θετική αύρα που της είχαν δημιουργήσει οι τρεις διαδοχικές νίκες τις προηγούμενες αγωνιστικές, εντούτοις η Μονπελιέ πήρε την ισοπαλία 1-1 στη Μασσαλία, διακόπτωντας το νικηφόρο σερί για τους «Φωκαείς». 

Ο Βίλας-Μπόας παρέταξε το ίδιο αρχικό σχήμα με εκείνο της αναμέτρησης στο Πριγκιπάτο και τη νίκη επί της Μονακό, ωστόσο στο 7′ έκανε αναγκαστική αλλαγή με την είσοδο του Τσάλετα-Τσαρ αντί του τραυματία Γκονθάλεθ. 

Οι Μασσαλοί, με ορμή από τις τρεις διαδοχικές νίκες, μπήκαν με ενθουσιασμό στον αγωνιστικό χώρο, είχαν ευκαιρία με τον Ζερμέν στο 8′ είδαν το γκολ του Ντελόρ στο 10′ να ακυρώνεται για όφσαϊντ ορθώς μέσω VAR, ωστόσο στο 17′ ο Σαρ στάθηκε άτυχος, αφού στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα από τη σέντρα του Μολέ, πέτυχε αυτογκόλ.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι αναλώθηκαν σε αρκετές σέντρες με στόχο τον Μπενεντέτο, δίχως αποτέλεσμα, απείλησαν με τον Σονσόν και τον Αργεντινό στο 28′ και στο 36′ αντίστοιχα, αλλά ο Χερόνιμο Ρούλι ήταν ουσιαστικός όταν χρειάστηκε, στέλνοντας την ομάδα του με προβάδισμα στα αποδυτήρια. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η παραγωγικότητα των Μασσαλών εμφάνισε καθοδική πορεία, για να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 74′ με δημιουργό τον Ράντονιτς και σκόρερ τον Ζερμέν. Στις καθυστερήσεις υπήρξε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, στο 90+1′ δικαίως ο διαιτητής απέβαλε τους Καμαρά και Φερί για να ακολουθήσει δύο λεπτά αργότερα η αποβολή του Παγέ με δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα δευτερολέπτων.

Η Μαρσέιγ με αυτή την ισοπαλία πήγε στους 11 βαθμούς, ενώ η Μονπελιέ βρίσκεται στους 8.\

Ligue 1, 6η αγωνιστική

Μαρσέιγ-Μονπελιέ 1-1

«Orange Velodrome», Μασσαλία

Διαιτητής: Αμορί Ντελερού

Κίτρινες κάρτες: Αμαβί 19’, Στρόουτμαν 66’  – Σουκέ 22’, Ογιόνγκο 44’ Μέντες 59’,  Παγέ 90+4’
Κόκκινες κάρτες: Καμάρα 90+2, Παγέ 90+4’ – Φερί 90+2’

Μαρσέιγ (4-3-3): Μανταντά (αρχ.) – Σαρ, Καμαρά, Γκονθάλεθ (8’ Τσάλετα-Τσαρ), Αμαβί – Λοπέζ, Στρόουτμαν (77’ Ρονζιέ), Σονσόν (67’ Ράντονιτς) – Ζερμέν, Μπενεντέτο, Παγέ

Προπονητής: Αντρέ Βίλας-Μπόας

Μονπελιέ (3-4-3): Ρούλι – Μέντες, Ίλτον, Κοζά – Σουκέ, Φερί, Λε Ταλέκ, Ογιόνγκο – Μολέ (80’ Σάμπια), Λαμπόρντ (72’ Ρίστιτς), Ντελόρ (85’ Σκούλετιτς)

Προπονητής: Μισέλ Ντερ Ζακαριάν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.