Καζανοβά: Κουλού, αληθινός σκόρερ (video)

Η πρωινή προπόνηση είναι δίωρης διάρκειας και με μεγάλη ένταση. Ο Κουλούρης έχει εγερτήριο στις οκτώ για να είναι μια ώρα μετά στο γήπεδο για το ραντεβού των 10.30.

Αποστολή, Τουλούζη: Ισίδωρος Πρίντεζης

Η πρωινή προπόνηση είναι δίωρης διάρκειας και με μεγάλη ένταση, στο προπονητικό κέντρο της Τουλούζ, ακριβώς δίπλα στο Στάδιο. Ο Κουλούρης έχει εγερτήριο στις οκτώ για να είναι μια ώρα μετά στο γήπεδο για το ραντεβού των 10.30. Το πρόγραμμα τηρείται ευλαβικά.

Παρουσία κόσμου. Καθημερινά στην προπόνηση. Και στο διπλό που γίνεται η τακτική. Συνηθίζεται στη Γαλλία.

Το πρόγραμμα με πολλή μπάλα με έμφαση στις σίγουρες με ακρίβεια και ποιότητα μεταβιβάσεις ολοκληρώνεται μετά τις 12.30. Για τους επιθετικούς η ένταση είναι στα τελειώματα και τις συνεργασίες. Ο Καζανοβά ασχολείται με το γκρουπ των ανασταλτικών και αμυντικών και ο συνεργάτης του (μέγας φωνακλάς!) με τους επιθετικούς. 

Ο προπονητής της ομάδας Αλέν Καζανοβά (είχε παίκη του και τον Τασουλή στη Λανς, δουλεύει για δεύτερη φορά με Έλληνα παίκτη), ενήμερος για την παρουσία μας, χαμογελαστός και ευγενής αποθεώνει τον Κουλούρη.

“Για τον Κουλού εδώ ε; Είναι καλό παιδί και σπουδαίος επιθετικός. Με καλά τελειώματα. Αληθινός σκόρερ. Ώστε μεταδίδεται στην Ελλάδα η Λιγκ1 από τη nova; Δηλαδή τώρα έχεται και έναν σταρ εδώ, μια χαρά για σας¨ είπε ο κόουτς και συνέχισε τη δουλειά του. Γέννημα θρέμμα της Τουλούζ ο κόουτς, παλιός τερματοφύλακας.

Ο Ευθύμης απολάμβανε τη συζήτηση χαμογελαστός. Παρέα με τον Προκόπη. Τον πατέρα του που θα είναι στη Νιμ Σαββατόβραδο και θα δει και το ματς με την Ανζέ εντός έδρας την ερχόμενη Τετάρτη και μετά θα επιστρέψει στη Σκύδρα. Μπαμπάς για όλες τις δουλειές και στη Γαλλία!


ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΚΟΠΗ

Ξέρει καλά ο Κουλού ότι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του προπονητή του, άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος της μετακίνησής του στη Γαλλία. Ξέρει καλά ότι έχει διαλέξει τη δύσκολη διαδρομή της καθιέρωσης και της αναγνώρισης. Μέσω μιας ομάδας η οποία έδειξε στην εκκίνηση έτοιμη να διαγράψει το παρελθόν. Με Κουλού οδηγό και σκόρερ.

Tι έχει κάνει μέχρι τώρα σε 5 ματς ο Ευθύμης;

Στα 4 είναι βασικός, αλλαγή μπήκε στο 5ο με τη Σεντ Ετιέν. 352′ συμμετοχής, 180′ εντός, 172′ εκτός έδρας. Σε 15 τελικές, έχει 5 στην εστία για 2 γκολ, 1 εντός, 1 εκτός, 33% των γκολ της ομάδας. Μετράει 1 γκολ κάθε 176′ συμμετοχής. Βγήκε 2 φορές οφσάιντ και έχει κάνει 6 λάθη. Pas mal που λένε και οι Γάλλοι! 

Η προπόνηση ολοκληρώνεται και ο Κουλούρης βρίσκει λίγο χρόνο στο βαρύ πρόγραμμά του να μιλήσει στα κανάλια Novasports. Μετά την προπόνηση άλλωστε ακολουθεί δίωρο πρόγραμμα εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας. Και μετά ξεκούραση…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.