Ville rose και TFC! (photos)

Ο Ισίδωρος Πρίντεζης επισκέφθηκε την Τουλούζ και παρουσιάζει την πόλη και το προπονητικό της ομάδας του Ευθύμη Κουλούρη.

Αποστολή, Τουλούζ: Ισίδωρος Πρίντεζης

Ο Ισίδωρος Πρίντεζης επισκέφθηκε την Τουλούζ και παρουσιάζει την πόλη και το προπονητικό της ομάδας του Ευθύμη Κουλούρη.

Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Γαρούνα, η Τουλούζη είναι η ιδανική πόλη για να ζεις. Και να προπονείσαι! Καταπράσινη και ville rose. Παντού. Από το εντυπωσιακό Καπιτώλιο και τη Βασιλική Σεν Σερνέν μέχρι τις γέφυρες και το Σταντιόμ.


ΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ

Μπορεί το ποδόσφαιρο να περνάει σε δεύτερη μοίρα λόγω ράγκμπι, αλλά οι επιτυχίες της Τουλούζ στην εκκίνηση του πρωταθλήματος και η προσπάθεια να ξεπεραστεί η τελευταία αποτυχημένη πενταετία έχει συσπειρώσει τον κόσμο. Τον κόσμο που μαθαίνει τον Koulou! Ο Κουλούρης σκοράρει και όλοι ψιθυρίζουν το μισό… επώνυμο!

Σε αυτή την όμορφη πόλη και την TFC συνεχίζει την καριέρα του ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος Ευθύμης Κουλούρης. Στην Τουλούζ πίνουν νερό στο όνομά του. Είναι ο επιθετικός που έλειπε από το παζλ του Καζανοβά. Με δυο γκολ, μια ασίστ και ένα δοκάρι στα πρώτα ματς προσαρμογής και ένα ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ στο μοναδικό ματς που δεν ήταν στην ενδεκάδα, με τη Σεντ Ετιέν εκτός έδρας, αλλά μπήκε αλλαγή και βρήκε δίχτυα. Απορούν ακόμη στην Τουλούζ γιατί ακυρώθηκε αυτό το γκολ.

Για πάρτε μια γεύση από την πόλη και τις εγκαταστάσεις της Τουλούζ, με το προπονητικό κέντρο δίπλα στο γήπεδο και μάλιστα σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το μεσαιωνικό κέντρο. 


Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΝ ΣΕΡΝΕΝ



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.