O Ρονζιέ στη Μαρσέιγ με καθυστέρηση μιας ημέρας! (pics & video)

Ύστερα από κοπιώδεις διαπραγματεύσεις, οι Μασσαλοί έκαναν δικό τους τον Γάλλο χαφ, καταβάλλοντας 13 εκατομμύρια ευρώ στη Ναντ και πολύ υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, το σίριαλ που δεν ολοκληρώθηκε στη γαλλική αγορά, είχε το ονοματεπώνυμο «Βαλεντέν Ρονζιέ». Ο αρχηγός της Ναντ ήταν από την Κυριακή στη Μασσαλία, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μαρσέιγ και των «Καναρινιών» δεν τελεσφόρησαν με τη μεταγραφική περίοδο να εκπνέει το βράδυ της Δευτέρας. 

Εντούτοις, το όνειρο του 24χρονου μέσου έγινε τελικά πραγματικότητα. Στη Γαλλία υπάρχει βάσει κανονισμού, η δυνατότητα για κάθε σύλλογο να αποκτήσει ποδοσφαιριστή που ήδη αγωνίζεται εντός των γαλλικών συνόρων, ακόμη και μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Οι Γάλλοι τον ονομάζουν Joker. Κάπως έτσι, η διοίκηση της Μαρσέιγ ικανοποίησε τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη της Ναντ (13 εκατομμύρια ευρώ + 2 υπό μορφήν bonus εφόσον η Μαρσέιγ κατακτήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο +50% ποσοστό μεταπώλησης με πλαφόν τα 8 εκατομμύρια) κι ο άλλοτε αρχηγός της Ναντ υπέγραψε συμβόλαιο για 5+1 έτη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.