Ανεβαίνει η Μαρσέιγ (video)

Δεύτερη νίκη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών πέτυχε η Μαρσέιγ, κάμπτοντας την αντίσταση (1-0) της Σεντ Ετιέν.

Δεύτερη νίκη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών πέτυχε η Μαρσέιγ, κάμπτοντας την αντίσταση (1-0) της Σεντ Ετιέν. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για τους Μασσαλούς σημείωσε στο 33ο λεπτό ο Μπενεντέτο.

ΡΕΝ – ΝΙΣ: 1-2
Τέλος στο νικηφόρο σερί της Ρεν έβαλε η Νις, καθώς πέρασε (1-2) από το «Roazhon Park» για την 4η αγωνιστική της Ligue 1. Η ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν προηγήθηκε με αυτογκόλ του Μπενίτεζ (25’), όμως η συνέχεια ανήκε στη Νις. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 63’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σιπριέν και «έκλεψαν» το τρίποντο με γκολ του Ρασίν Κόλι στις καθυστερήσεις.

ΡΕΝΣ – ΛΙΛ: 2-0
Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Ρενς, επικρατώντας 2-0 της Λιλ, η οποία από το 52’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γιαζίκι. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Ντούμπια (73’) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Ρεμί Ουντέν «κλείδωσε» τη νίκη στο 90’. Ο Μπαμπά αστόχησε σε πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα για τη Λιλ.

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΜΟΝΑΚΟ: 2-2
Στρασβούργο και Μονακό έμειναν για τέταρτη σερί αγωνιστική μακριά από τις νίκες και μοιράστηκαν από έναν βαθμό (2-2). Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ προηγήθηκε δύο φορές με γκολ του Σλιμανί (11’, 40’), ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν την απάντηση, αρχικά με τον Λάλα (39’) και λίγο πριν το φινάλε με τον Τόμασον (84’). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.