«Στραβοπάτημα» για τη Σεντ Ετιέν (videos)

Οι «στεφανουά» βρέθηκαν να χάνουν στην έδρα τους από την Μπρεστ, τελικώς πήραν την ισοπαλία χάρη σε γκολ του Μπουανγκά που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Ευθύμης Κουλούρης είχε στερήσει με γκολ του προς το τέλος του αγώνα τη νίκη από την Μπρεστ, στην επιστροφή της στη Ligue 1. Το δις εξαμαρτείν ίσχυσε για τους «μπρεστούα» οι οποίοι με ωραία ομαδική προσπάθεια και σκόρερ τον Φοσουριέ πήραν κεφάλι στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στην έδρα της Σεντ Ετιέν.

Ωστόσο, οι «στεφανουά» οι οποίοι φέτος έχουν φιλοδοξίες πεντάδας, ισοφάρισαν στο 83’ με τον Μπουανγκά, δίχως πάντως να καταφέρουν να πάρουν το δεύτερο τρίποντό τους σε ισάριθμες αγωνιστικές στο γαλλικό πρωτάθλημα. 

Σεντ Ετιέν: Ρουφιέ, Ντεμπουσί, Μουκουντί, Περέν, Τράουκο, Αολού (40’ Γιουσούφ), Εμβιλά, Χαμουμά (65’ Μπέριτς), Μπουντεμπούζ, Μπουανγκά, Καζρί (75’ Νορντέν)

Μπρεστ: Λαρσονέρ, Φοσουριέ, Καστελετό, Μπεν, Περό, Κουρ (79’ Μπάαλ), Ντιαλό, Μπελκεμπλά, Γκρονσίρ (84’ Μπατόκιο), Οτρέ (70’ Λαν), Σαρμπονιέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.