Νεϊμάρ: “Ας με γιουχάρουν, δεν έχω πρόβλημα”

Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα με τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν και πως είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της γαλλική ομάδας, την εφετινή σεζόν.
Δημοσίευση: 15/09/2019 - 06:22
Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα με τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν και πως είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της γαλλική ομάδας, την εφετινή σεζόν. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής επανέλαβε πως το καλοκαίρι ήθελε να φύγει από το Παρίσι και πως οι προσωπικοί του στόχοι δε συμβαδίζουν με αυτούς των πρωταθλητών Γαλλίας. 

Αρχικά, ο Νεϊμάρ δήλωσε για την στάση των φιλάθλων απέναντί του στο ματς με Στρασμπούρ: “Είμαι πολύ ήρεμος. Ξέρουμε όλοι τι έχει συμβεί, καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο για τους ίδιους, αλλά τώρα είμαι παίκτης της Παρί. Αν θέλουν να με αποδοκιμάσουν, κανένα πρόβλημα. Είμαστε, όμως, 25 παίκτες και δεν αξίζει να επικεντρώνεσαι σε έναν. Οι άλλοι παίκτες δεν το αξίζουν αυτό. Έχουμε μια ομάδα που πρέπει να στηριχθεί, να είναι κόσμος μαζί της”.

Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπογράμμισε για την πρόθεσή του να φύγει από τη γαλλική ομάδα: “Όλος ο κόσμος ήξερε, ότι ήθελα να φύγω. Το είχα επαναλάβει, χωρίς όμως να ανακατευτώ στις διαπραγματεύσεις. Οι άνθρωποι εδώ ξέρουν τι έχει γίνει. Έχω προσωπικά κίνητρα και δεν έχουν σχέση με τον οργανισμό της Παρί. Όταν δεν νιώθουμε καλά σε ένα μέρος, θέλουμε να φύγουμε. Έκανα τα πάντα, αλλά δε με άφησαν. Το κεφάλαιο έκλεισε και δε θα μιλήσω άλλο. Το μυαλό μου είναι στην Παρί και θα δώσω τα πάντα στο τερέν”.