Μόνη στην κορυφή η Παρί (video)

Οι πρωτευουσιάνοι έμειναν χωρίς συγκάτοικο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της μεγάλης κατηγορίας στη Γαλλία, καθώς η Ρεν στραβοπάτησε εκτός έδρας (0-0) με αντίπαλο την Μπρεστ

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με το “φτωχό”, πλην απολύτως χρήσιμο 1-0, της Στρασμπούρ εντός έδρας και κράτησε την πρώτη θέση, την οποία σήμερα (14/9) απολαμβάνει μόνη της, μετά το στραβοπάτημα της Ρεν (0-0) με αντίπαλο την Μπρεστ εκτός έδρας. Το μοναδικό τέρμα για τους πρωτευουσιάνους πέτυχε ο “άσωτος” Νεϊμάρ, στις καθυστερήσεις του αγώνα (90’+2′).
Η Ρεν, παρότι είχε την κατοχή της μπάλας στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπρεστ, δεν κατάφερε να σκοράρει, με αποτέλεσμα να μείνει στο “λευκό” (0-0). Έτσι, πήρε μόνο ένα βαθμό, πέφτοντας στη δεύτερη θέση του πίνακα.
Η Μονπελιέ πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 2-1 εντός έδρας απέναντι στη Νις. Έτσι, ανέβηκε βαθμολογικά, ενώ κράτησε τους φιλοξενούμενους πίσω από την κορυφή. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Ντελόρ (37′) και Μολέ (56′), ενώ για τους ηττημένους σκόραρε ο Ταμέζ στο 34′, δίνοντας το προβάδισμα στο σκορ.
Η Ντιζόν πίεσε όσο μπορούσε τη Νιμ εντός έδρας, όμως, το μόνο που κατάφερε είναι να πάρει μόλις ένα βαθμό, τον πρώτο της την τρέχουσα σεζόν, καθώς έμεινε στο 0-0 με την αντίπαλό της.
Με συνοπτικές διαδικασίες έφτασε η Μπορντό σήμερα (14/9) στη νίκη στην έδρα της απέναντι στη Μετς. Μέσα σε δύο λεπτά, στο 7′ και στο 9′, με γκολ των Μπριάν και Πρεβιλέ αντίστοιχα, έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ. Με αυτή τη νίκη πήρε βαθιά ανάσα, ενώ η Μετς έμεινε χαμηλά στον πίνακα.
Την Παρασκευή (13/9), η Λιλ επικράτησε με σκορ 2-1 της Ανζέ και την έπιασε στους 9 βαθμούς στον πίνακα. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Όσιμεν (39′) και Αραούζο (53′), ενώ για τους ηττημένους μείωσε σε 2-1 ο Μπαοκέν στο 87′.
Στον αγώνα που έγινε επίσης την Παρασκευή (13/9), η Αμιάν στην έδρα της έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας κυριολεκτικά στο φινάλε, καθώς ισοφάρισε σε 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, ο Μποντμέρ στο 90’+2′. Νωρίτερα, ο Ζαλέ είχε κάνει το 1-0, για να γυρίσει τούμπα το ματς η Λυών με δύο γκολ του Ντεμπελέ στο 9′ και στο 34′. Τελικώς, οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.