Νέα απώλεια για τη Λιόν (video)

Οι Λιονέ ανέτρεψαν το σκορ στο γαλλικό Βορρά στην έδρα της Αμιέν, ωστόσο οι γηπεδούχοι με γκολ του άλλοτε παίκτη της Λιόν, Ματιέ Μποντμέρ, πήραν την ισοπαλία 2-2 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δύο…παλιοσειρές του γαλλικού ποδοσφαίρου, που έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λιόν, πλήγωσαν την ομάδα του Σιλβίνιο, καθώς την υποχρέωσαν σε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Αμιέν για την 5η αγωνιστική της Ligue 1. 

Η αναμέτρηση εκκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 7′ με απευθείας φάουλ του Ζαλέ -έχει περάσει τρεις σεζόν στη Λιόν- και λάθος του Λόπες.

Ωστόσο το σύνολο του Σιλβίνιο, ο οποίος άφησε στον πάγκο τον Ντεπάι, απάντησε άμεσα, καθώς δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε χάρη στο εξαιρετικό σλάλομ του Ρεν-Αντελέντ και το γκολ του Ντεμπελέ

Οι γηπεδούχοι είχαν την ατυχία να χάσουν με τραυματισμό στο 17′ το σημείο αναφοράς στην επίθεση, αφού ο Κονατέ απεχώρησε κι οι φιλοξενούμενοι ήταν όλοι και πιο απειλητικοί.

Δημιούργησαν κι έχασαν σωρεία ευκαιριών με τους Τεριέ και Αουάρ, αλλά προτού φύγει το ημίχρονο έφτασαν στην ανατροπή με ένα ακόμη γκολ του Ντεμπελέ, το 25ο σε 50 συμμετοχές με τη Λιόν, στο 33′ ύστερα από υπέροχη σέντρα του Τραορέ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν…σαν να έμειναν στα αποδυτήρια. Παθητικοί, νωθροί, με αλαζονική στάση, πίστεψαν πως είχαν πάρει το τρίποντο, ωστόσο το γκολ του Μποντμέρ -άλλοτε παίκτη της Λιόν- στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, καθόρισε τη μοίρα του παιχνιδιού, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, με τη Λιόν να αποτυγχάνει για τρίτη διαδοχική αγωνιστική να φύγει νικήτρια από το γήπεδο. 

Ligue 1, 5η αγωνιστική

Αμιέν-Λιόν 2-2

«Stade de la Licorne», Αμιέν

Διαιτητής: Μπενουά Μπαστιέν

Κίτρινες κάρτες: Ντιαμπατέ 3′, Μονκοντουί 85′, Αλεεσαμί 88′ – Ρεν-Αντελέντ 74′, Τουζάρ 90+3′
Κόκκινες κάρτες: –

Αμιέν: Γκιουρτνέρ (αρχ.) – Ζαλέ, Σετζού, Λεφόρ, Αλεεσαμί – Μπλεν (75′ Μονκοντουί), Νιαορέ, Κακουτά – Γκιρασί, Κονατέ (23′ Οτέρο), Ντιαμπατέ (87′ Μποντμέρ)

Προπονητής: Λούκα Έλσνερ

Λιόν: Λόπες – Τετέ, Μαρσέλο (82′ Σολέ), Άντερσεν, Ντουμπουά – Ρεν-Αντελέντ (79′ Λούκας), Τουζάρ, Αουάρ – Τραορέ, Ντεμπελέ, Τεριέ (85′ Κορνέ)

Προπονητής: Σιλβίνιο 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.