«Πεντάρα» η Παρί (video)

Χάρη σε ένα καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο, η Παρί Σεν Ζερμέν «φιλοδώρησε» με πέντε γκολ (5-1) τη Μονπελιέ στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Χάρη σε ένα καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο, η Παρί Σεν Ζερμέν «φιλοδώρησε» με πέντε γκολ (5-1) τη Μονπελιέ στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ άνοιξε το σκορ μόλις στο 13ο λεπτό με κεφαλιά του Κουρζάβα, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν απάντηση και στο 31’ ισοφάρισαν με γκολ του Μολέτ. Όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα ολοκληρωνόταν με το σκορ στο 1-1, όμως στις καθυστερήσεις ο Ντι Μαρία με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ, δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα και η Παρί πήγε στα αποδυτήρια από θέση οδηγού.

Στο 73’ ο Ενκουκού ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ πέντε λεπτά αργότερα το αυτογκόλ του Χίλτον έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των πρωτευουσιάνων. Το… κερασάκι έβαλε στο 79’ ο Εμπαπέ, πετυχαίνοντας το 20ο φετινό του γκολ στη Ligue 1. 

Έτσι, η Παρί αύξησε κι άλλο την υπέρ της διαφορά από τη δεύτερη Λιλ και άφησε τη Μονπελιέ για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη.

Νωρίτερα, η Μπορντό μη μπορώντας να αξιοποιήσει την υπεροχή της, κόλλησε στο μηδέν με την ουραγό της βαθμολογίας Γκινγκάμπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.