Έμεινε στο... παρά πέντε

Στην αποκάλυψη πως βρέθηκε μια «ανάσα» πριν τη φυγή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, προχώρησε ο Ζουμάνα Καμαρά.
Δημοσίευση: 27/10/2011 - 02:02

Στην αποκάλυψη πως βρέθηκε μια «ανάσα» πριν τη φυγή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, προχώρησε ο Ζουμάνα Καμαρά. Ο αμυντικός των Γάλλων τόνισε πως χάρη στην ομιλία που είχε με τον Λεονάρντο, κατάφερε να μείνει στο σύλλογο.

Ο 32χρονος άσος ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από το Παρίσι το εφετινό καλοκαίρι, αλλά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κατάφερε να τον πείσει να παραμείνει και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο ως το 2013.

«Το περασμένο καλοκαίρι το μέλλον μου στην Παρίς ήταν αμφίβολο. Μετά μια μέρα μίλησα με τον Λεονάρντο και το μέλλον μου άλλαξε. Αυτός με ρώτησε αν θα ήθελα να ήμουν κομμάτι της νέας Παρί Σεν Ζερμέν, και εγώ απάντησα ναι. Στη συνέχεια μου ανανέωσε άμεσα το συμβόλαιο. Αυτή τη στιγμή ζούμε μια ενθουσιώδης εμπειρία στην ιστορία της ομάδας και θέλω να είμαι μέλος της. Το μόνο σημαντικό πράγμα είναι να φτάσουμε όλοι μαζί τους στόχους μας. Θα προτιμούσα να αγωνιστώ σε 25 αγώνες και να κερδίσω τίτλους παρά να αγωνιστώ σε 50 και να μην κερδίσω τίποτα», τόνισε ο Καμαρά.