Γκομί: «Αναζητώ μια νέα κουλτούρα»

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Τουρκία για να συνεχίσει την καριέρα του, εμφανίζεται ο Μπαφετιμπί Γκομίς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Τουρκία για να συνεχίσει την καριέρα του, εμφανίζεται ο Μπαφετιμπί Γκομίς, όπως αποκάλυψε στον γαλλικό Τύπο. Ο επιθετικός της Λιόν φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο των Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε, οι οποίες είναι έτοιμες να καταθέσουν προτάσεις για την απόκτησή του.

Ο ίδιος τονίζει πως δε τον ενδιαφέρον μόνο τα χρήματα, ενώ συμπλήρωσε πως θέλει να γνωρίσει μια νέα κουλτούρα, μακριά από τη Γαλλία. Ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Νιούκασλ, η οποία μάλιστα του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες οικονομικές απολαβές, οι οποίοι φτάνουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος τόνισε για το ποδοσφαιρικό του μέλλον: «Δεν σκέφτομαι μόνο τα χρήματα. Θα μπορούσα να πάω στη Ρωσία, όπου μου διπλασίαζαν τις αποδοχές που είναι ήδη μεγάλες. Το λέω αυτό, επειδή δεν σκέφτομαι να μείνω στη Γαλλία, επειδή εκτός από την Παρί Σεν Ζερμέν ή τη Μονακό αμφιβάλω αν μπορεί να υπάρξει πρόταση για εμένα. Θέλω να ανακαλύψω κάτι άλλο, μία νέα κουλτούρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.