Καθησυχαστικός ο Μπλαν για τον Σίλβα

Δε φάνηκε να ανησυχεί για την κατάσταση του τραυματισμού του Τιάγκο Σίλβα στο ματς με τη Λοριάν, ο Λοράν Μπλαν.
Δημοσίευση: 23/03/2014 - 11:24

Δε φάνηκε να ανησυχεί για την κατάσταση του τραυματισμού του Τιάγκο Σίλβα στο ματς με τη Λοριάν, ο Λοράν Μπλαν. Ο Γάλλος τεχνικός υπογράμμισε πως δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου αμυντικού, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη νίκη 1-0 της ομάδας του για το πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Μπλαν τόνισε για τον τραυματισμό του Τιάγκο Σίλβα: ««Έχει ένα μεγάλο χτύπημα και του τοποθετήθηκε πάγος. Το χτύπημα ήταν αρκετά άσχημο. Όταν κάποιος χρησιμοποιεί τους αγκώνες του με αυτό τον τρόπο, πονάει αρκετά. Όμως δεν είναι κάτι σοβαρό. Ελπίζω δηλαδή να μην είναι κάτι σοβαρό».

Στη συνέχεια, ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε για τη νίκη 1-0 επί της Λοριάν: «Είχαμε ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και λόγω του συνθετικού χλοοτάπητα. Επίσης, η Λοριάν είναι μια ποιοτική ομάδα, η οποία θέλει να παίζει να παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο. Χάσαμε ευκαιρίες για να σημειώσουμε και δεύτερο γκολ, που θα μας έδινε τη δυνατότητα να καθαρίσουμε τη νίκη. Είναι μια καλή νίκη για εμάς, γιατί πάντα αντιμετωπίζουμε δυσκολίες σε αυτή την έδρα».