Καρβάλιο: «Θετικό το ξεκίνημά μας»

Ικανοποιημένος με την έως τώρα πορεία της Μονακό στο γαλλικό πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Ρικάρντο Καρβάλιο.

Ικανοποιημένος με την έως τώρα πορεία της Μονακό στο γαλλικό πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Ρικάρντο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος αμυντικός εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί καλύτερη στο άμεσο μέλλον, ενώ τόνισε πως η προσοχή όλων στρέφεται στα δύσκολα ματς που ακολουθούν.

Αρχικά, ο έμπειρος αμυντικός δήλωσε: «Το ξεκίνημά μου είναι θετικό. Αισθάνομαι καλά στην ομάδα και γενικότερα αισθάνομαι καλά και από φυσικής άποψης. Είχα μια καλή προετοιμασία και όταν το σώμα είναι σε καλή κατάσταση, τότε και το πνεύμα είναι καλά. Νιώθω χρήσιμος για την ομάδα και απολαμβάνω να αγωνίζομαι εδώ».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Έχουμε ξεκινήσει καλά μέχρι στιγμής και δεν είναι κάτι εύκολο. Υπάρχει αρκετή ποιότητα στην ομάδα και εμπειρία στους παίκτες. Επίσης, υπάρχουν κάποιοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, όμως αυτό δεν είναι αρκετό να φτιάξεις ομάδα. Εξακολουθούμε να χτίζουμε την ομάδα μας και είναι σπουδαίο που μπορούμε να παίρνουν από τώρα νίκες και βαθμούς. Αυτό είναι το καλύτερο «καύσιμο» για την εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Αυτή η διακοπή ήταν καλή, μετά τη σκληρή που κάναμε τους τελευταίους δυο μήνες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.