«Δε τους αφήσαμε να αντιδράσουν»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Παρί Σεν Ζερμέν στη νίκη 4-0 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν, εμφανίστηκε ο Λοράν Μπλαν.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Παρί Σεν Ζερμέν στη νίκη 4-0 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν, εμφανίστηκε ο Λοράν Μπλαν, μετά το τέλος του αγώνα. Ο Γάλλος τεχνικός υπογράμμισε πως όλα πήγαν βάσει σχεδίου και υπογράμμισε πως αυτό που του άρεσε περισσότερο είναι το γεγονός πως οι παίκτες του δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Αρχικά, ο Μπλαν τόνισε για τη νίκη 4-0 της ομάδας του: «Νομίζω πως δείξαμε από το πρώτο μισό της εφετινή σεζόν, πως θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και διψασμένοι. Σήμερα πραγματοποιήσαμε μια εξαιρετική εμφάνιση και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Μετά την αναμέτρηση με τη Βαλενσιέν, οι παίκτες μου προετοιμάστηκαν καλά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαι ευχαριστημένος με όλους τους παίκτες μου σήμερα. Όλοι τους είχαν καλή απόδοση και σωστή φιλοσοφία».

Στη συνέχεια, ο Γάλλος προπονητής υπογράμμισε: «Παρακολουθούσαμε την πορεία της Μπάγερ εδώ και καιρό και γνωρίζαμε πως είχαν χάσει τις τελευταίες δυο αναμετρήσεις στην έδρα τους Έτσι, η αυτοπεποίθησή τους, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Επίσης, είχα ζητήσει από τους παίκτες μου να μπουν δυνατά στο ματς, προκειμένου να μην αποκτήσουν οι αντίπαλοί μας αυτοπεποίθηση. Αυτό που μου άρεσε είναι πως δεν αφήσαμε τους αντιπάλους μας να αντιδράσουν. Δε θα είμαστε αδιάφοροι στο δεύτερο παιχνίδι. Θα επικεντρωθούμε στη ρεβάνς του Παρισιού, στην οποία επίσης θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.