Ρεν-Λιόν 2-2: «Αυτοκτονία» της Ρεν (hls)

Τυχερή που διαθέτει στο δυναμικό της τον Μέμφις Ντεπάι είναι η Λιόν που κατάφερε να πάρει ισοπαλία στο «Ροαζόν Παρκ», αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0.

Η Ρεν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, προηγήθηκε 2-0, αλλά από το…πουθενά δέχτηκε δύο γκολ και έφυγε απογοητευμένη από το γήπεδο. Το σκορ άνοιξε στο 20΄ο Γκρενιέ που σκόραρε απέναντι στην παλιά του ομάδα, δεχόμενος μάλιστα την ασίστ, από έναν άλλο παίκτη της Λιόν, τον Τεριέ! 

Μοναδική καλή στιγμή για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία στο πρώτο 45λεπτο, το δοκάρι του Τοκό Εκαμπί στο 34ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πολύ δυνατά η ομάδα του ΖΙλιάν Στεφάν και στο 55ο λεπτό σκόραρε για δεύτερη φορά με τον Μπουριζό.

Εκεί φάνηκε ότι η Λιόν θα φύγει ηττημένη από το γήπεδο, αλλά ο Μέμφις Ντεπάι είχε αντίθετη άποψη. Με καταπληκτικό γκολ μείωσε σε 2-1 στο 79ο λεπτό και λίγο αργότερα, στο 82΄ έβγλαε σέντρα για τον Ντεναγιέρ που πρόλαβε την έξοδο του Σαλέν και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-2. Δύο τελικές στην εστία ισάριθμα γκολ για τη Λιόν στο 2ο ημίχρονο. Η πρωτοπόρος του γαλλικού πρωταθλήματος παρέμεινε για 16ο ματς αήττητη (10 νίκες-6 ισοπαλίες), αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ισοπαλία για τη Ρεν μετά από 6 παιχνίδια.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.