Η Τσέλσι την πρόκριση, ο Λάμπαρντ το χειροκρότημα (video)

Η Τσέλσι δυσκολεύθηκε αλλά πήρε την πρόκριση στο Λιγκ Καπ Αγγλίας επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 3-2 της Ντέρμπι Κάουντι που είχε στον πάγκο έναν παλιό παίκτη των "μπλε", τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Ήταν δεδομένο ότι το Στάμφορντ Μπριτζ θα ξεχείλιζε από συναίσθημα στην επιστροφή του Φράνκι Λάμπαρντ, αυτή τη φορά ως αντίπαλος προπόνητης. Το χειροκρότημα λοιπόν ήταν θερμό πριν την αρχή και το τέλος από τους φίλους της Τσέλσι. 

Κατά τη διάρκεια του 90λεπτου όμως η ομάδα του Λάμπαρντ τους καρδιοχτύπησε. Δύο φορές πήρε το προβάδισμα η Τσέλσι από τα αυτογκόλ των Τομόρι και Κίοθ, δύο φορές βρήκαν απάντηση τα “κριάρια” με τους Μάριοτ, Γουόγκχορν. Ο Φάμπρεγας ήταν εκείνος που έστειλε την Τσέλσι προηγούμενη στα αποδύτηρια, βρίσκοντας δίχτυα στο 41ο λεπτό. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι ήταν κυριαρχική, χωρίς όμως να βρίσκει το γκολ που θα την έκανε να κλειδώσει την πρόκριση. 

Έπαιξε με τη φωτιά μέχρι το τέλος, αλλά δεν κάηκε, γιατί η θέα τύχη είχε αποφασίσει να γυρίσει την πλάτη της στη Ντέρμπι. Της το έδειξε στο πρώτο ημίχρονο με τα δύο αυτογκόλ, της το έδειξε και στο 89ο λεπτό με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι στο πλασέ του Νάγκεντ κι ενώ ο Καμπαγέρο είχε εξουδετερωθεί. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.