Σίτι από άλλο πλανήτη (video)

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί με τον πιο σκληρό για τη Μπέρτον τρόπο, καθώς επικράτησε με σκορ 9-0 στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Η ιστορία ανάμεσα στο Δαυίδ και τον Γολιάθ δε συνάντησε την ποδοσφαιρική της εκδοχή στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μπέρτον. 
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε σημειώσει επτά τέρματα στο τελευταίο της ματς κόντρα στη Ρόδεραμ για το Κύπελλο Αγγλίας και εμφανίστηκε αποφασισμένη να ξεπεράσει αυτή την επίδοση της. 
Πέτυχε το πρώτο τέρμα της με τον ντε Μπρόινε πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο κι έβαλε ακόμη τρία μέσα σε επτά λεπτά μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου. Δύο με τον Ζεσούς κι ένα με το Ζιτσένκο, το οποίο ήταν το πρώτου του Ουκρανού με τη φανέλα των “Σίτιζενς”. 

Κι ενώ κανείς θα περίμενε χαλάρωση από τους γηπεδούχους, το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμη καλύτερο από το πρώτο.Ο Ζεσούς έβαλε ακόμη δύο, Φόντεν, Γουόκερ, Μαχρέζ προσέθεσαν το όνομα τους στη λίστα των σκόρερ και το σκορ σκαρφάλωσε στο 9-0.

Μάλιστα ο Νταβίντ Σίλβα λίγο έλειψε να κάνει το χατίρι των φίλων της Σίτι που απαιτούσαν και δέκατο τέρμα, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι στην προσπάθεια του Ισπανού. 

Οι “Σίτιζενς” έχουν την υποχρέωση να ταξιδέψουν σε δύο εβδομάδες στο Μπέρτον για τη ρεβάνς, ουσιαστικά όμως βρίσκονται στον τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.