Πρόκριση με ντεμπούτο Ντε Βινσέντι

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους «8» του Κυπέλλου Κύπρου, μετά τη δεύτερη νίκη που σημείωσε απέναντι στην ΑΕΛ αυτή τη φορά στο «Τσίρειο» της Λεμεσού με 1-0.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους «8» του Κυπέλλου Κύπρου, μετά τη δεύτερη νίκη που σημείωσε απέναντι στην ΑΕΛ αυτή τη φορά στο «Τσίρειο» της Λεμεσού με 1-0.

Το μοναδικό τέρμα των φιλοξενούμενων, που είχαν επικρατήσει με 1-0 και στο πρώτο ματς εντός έδρας, σημείωσε ο Γκουστάβο Μαντούκα στο 64΄. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν εξ αρχής πιο πιεστικός κι έψαξε από νωρίς το ένα τέρμα που θ΄ απλούστευε την πρόκριση. Ο Ντε Βινσέντι, που αγωνίστηκε βασικός, έχασε σημαντική ευκαιρία στο 2΄, ενώ ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ ήταν άστοχος και στο 36΄ μην μπορώντας να νικήσει τον Φεγκρούς.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος κι έχασε συνεχόμενες ευκαιρίες μέχρι το 0-1 του Μαντούκα στο 64΄ μετά από ασίστ του Ντε Βινσέντι, ο οποίος πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τους φιλοξενούμενους κι ήταν ένας εκ των καλύτερων παικτών του γηπέδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ: Φεγκρούς, Αϊρόσα, Καρλίτος, Ουόν, Ποτοκάρ, Σακέτι (48΄ Οριόλ), Οχένε, Μπεμπέ, Μοντέιρο (72΄ Ταρτζίνιο), Εντμάρ (63΄ Άντο), Καλουντζέροβιτς
ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Σέρτζιο, Ολιβέιρα, Αμορίν, Πιπίνης, Μοράις, Βινίσιους, Χαραλαμπίδης, Μαντούκα (75΄ Σέρινταν), Αλωνεύτης (79΄ Αλεξάνδρου), Ντε Βινσέντι (86΄ Μπόρδα)

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Τετάρτης (22/1), για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Κύπρου, η Αλκή έμεινε σε ισοπαλία 3-3 εντός έδρας με τον Ονήσιλο Σωτήρα, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 29 Ιανουαρίου (15.00). Λίλης (21΄), Δημητρίου (28΄), Χαραλάμπους (41΄) ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, Λοΐζου (26΄, 62΄), Καστανός (68΄) οι αντίστοιχοι των φιλοξενούμενων.

Την πρόκρισή του στα προημιτελικά εξασφάλισε και ο Απόλλωνας Λεμεσού, μετά τη νίκη 3-1 επί της Νέας Σαλαμίνας, με τη λεμεσιανή ομάδα να έχει πάρει και τον πρώτο αγώνα με 1-0. Ο Ντομπρασίνοβιτς (43΄) άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τους Ψιάνο (55΄ αυτογκόλ), Γκουλόν (58΄) και Μεριέμ (88΄) να δίνουν το «διπλό» στον Απόλλωνα. Οι τέσσερις ομάδες που έχουν ήδη περάσει στα προημιτελικά είναι: Δόξα Κατωκοπιάς, ΑΕ Κουκλίων, Απόλλων Λεμεσού, ΑΠΟΕΛ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.