Συνελλήφθησαν οκτώ άτομα στην Κύπρο

Χειροπέδες σε οκτώ άτομα πέρασε η Αστυνομία της Κύπρου για τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ.

Χειροπέδες σε οκτώ άτομα πέρασε η Αστυνομία της Κύπρου για τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου:


«Οκτώ πρόσωπα συνελήφθησαν χθες πριν από την έναρξη του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.45 το μεσημέρι, περίπου 100 πρόσωπα, οπαδοί των δύο ομάδων, μαζεύτηκαν έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβητού όπου έγραφαν με σπρέι σε υαλοπίνακες και τοίχους καταστημάτων, ενώ κάποιοι ήρθαν σε συμπλοκή. Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι και ένας 20χρονος, όταν, μετά από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό τους, εντοπίστηκαν επιθετικά όργανα (μια κροτίδα και ένα μαχαίρι).


Στη συνέχεια, πριν από την έναρξη του αγώνα, τέσσερα πρόσωπα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, επισκέφθηκαν το ιατρείο του σταδίου ΓΣΠ όπου παραπονέθηκαν ότι δέχθηκαν επίθεση με πέτρες ενώ κατευθύνονταν στο Στάδιο. Σε όλους διαπιστώθηκε ότι έφεραν θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στους δύο συνεστήθη να επισκεφτούν το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.


Γύρω στις 2.15 μ.μ., συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα ηλικίας 15, 21, 23 και 25 ετών, στις κερκίδες του Σταδίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής, παράνομης κατοχής φωτοβολίδων, καθώς και για επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.


Μετά το τέλος του αγώνα, τρείς οπαδοί επισκέφθηκαν το ιατρείο του Σταδίου όπου ανέφεραν ότι δέχθηκαν επίθεση σε χώρο στάθμευσης του Σταδίου από ομάδα οπαδών, οι οποίοι τους χτύπησαν με τα χέρια τους, καθώς και με διάφορα αντικείμενα. Όπως διαπιστώθηκε, οι τραυματίες έφεραν θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τους χορηγήθηκε ιατρικό έντυπο για να επισκεφθούν το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.


Τα συνολικά οκτώ πρόσωπα που συνελήφθησαν, αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς σήμερα το πρωί, αφέθησαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα.


Το ΤΑΕ Λευκωσίας και ο Αστυνομικός Σταθμός Λυκαβητού συνεχίζουν τις εξετάσεις.


*** Επιπρόσθετα, γύρω στις 6.40 μ.μ. χθες, μικρό λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς του ΑΠΟΕΛ στην Πάφο, δίπλα από το δημόσιο κήπο, δέχθηκε επίθεση με πέτρες και ρόπαλα από δύο πρόσωπα, με αποτέλεσμα να σπάσει ο ανεμοθώρακάς του.


Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.