Κυρίαρχος στο ντέρμπι ο ΑΠΟΕΛ

Αφού άφησε άφωνη όλη την Ευρώπη ο ΑΠΟΕΛ είπε να ασχοληθεί και με τα εγχώρια τα οποία είχε παραμελήσει.

Αφού άφησε άφωνη όλη την Ευρώπη ο ΑΠΟΕΛ είπε να ασχοληθεί και με τα εγχώρια τα οποία είχε παραμελήσει. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς νίκησε εκτός έδρας την Ομόνοια με 3-1 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Σημαντικά ρόλο στην έκβαση του αγώνα έπαιξε η κόκκινη που δέχθηκαν οι γηπεδούχοι στ 31ο.
 
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9ο με εκτέλεση φάουλ του Αβραάμ (ο σκόρερ πήγαινε για σέντρα, αλλά η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα). Στο 31ο, όμως, έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπουθόν.
 
Ο ΑΠΟΕΛ δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και στο 41ο ισοφάρισε 1-1 με σκόρερ τον Σολωμού. Μετά τους πανηγυρισμούς, ο αγώνας διακόπηκε για μερικά λεπτά, αφού κάποιοι ανεγκέφαλοι με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης πέταξαν αντικείμενα και καπνογόνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Χρίστος Κόντης του ΑΠΟΕΛ.
 
Στο δεύτερο μέρος, οι πρωταθλητές κυριάρχησαν και απέδειξαν ότι είναι μια κλάση πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες του νησιού. Δράση ανέλαβε ο Σολάρι, ο οποίος με δυο δικά του γκολ σε διάστημα μερικών λεπτών (74ο και 78ο) διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
 
ΟΜΟΝΟΙΑ (Νεόφυτος Λάρκου): Γέβριτς, Σπούνγκιν, Σερφά, Μπουθόν, Καρυπίδης, Κασέκε, Μακρίδης, Λεάντρο (73′ Αλωνεύτης), Αβραάμ, Εφραίμ (80′ Ντα Σίλβα), Φρέντι (61′ Χριστοφή).
 
ΑΠΟΕΛ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Πάρντο, Πάολο Ζόρζε, Ολιβέϊρα, Σολωμού, Πουρσαϊτίδης (46′ Αλεξάνδρου), Μοράις, Πίντο, Μαντούκα, Ατόρνο (70′ Σολάρι), Χαραλαμπίδης (60′ Μπελαΐντ), Τρισκόφσκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.