Διαπραγματεύσεις Ομόνοιας-Κωνσταντίνου

Να διατηρήσει τον Μιχάλη Κωνσταντίνου στο έμψυχο δυναμικό της και να βάλει τέλος στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, προσπαθεί η Ομόνοια.
Δημοσίευση: 18/06/2011 - 17:07

Να διατηρήσει τον Μιχάλη Κωνσταντίνου στο έμψυχο δυναμικό της και να βάλει τέλος στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, προσπαθεί η Ομόνοια. Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι «τριφυλλοφόροι» τονίζουν πως έχει κληθεί ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή για συζητήσεις και τονίζει πως στόχος της διοίκησης είναι να υπάρξει υπομονή μέχρι το τέλος των επαφών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Αναφορικά με την υπόθεση Μιχάλη Κωνσταντίνου και με βάση τα δεδομένα όπως αυτά διαμορφώνονται η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει:

- Επαναλαμβάνουμε ότι τόσο το σωματείο, όσο και ο ποδοσφαιριστής έχουν συμβατικές υποχρεώσεις και ως εκ τούτου δεσμεύονται από αυτές.

- Έχει κληθεί στη Κύπρο για διαπραγματεύσεις ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.

- Μέχρις ότου, υπάρξει κατάληξη του θέματος, ο ποδοσφαιριστής έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα προπονήσεων όπου θα προπονείται κανονικά.

Σε αυτό το στάδιο δεν επιθυμούμε να εισέλθουμε σε λεπτομέρειες για τα γεγονότα της υπόθεσης. Οφείλουμε, όπως πράξαμε με όλους τους ποδοσφαιριστές, να είμαστε διακριτικοί σε ότι αφορά τα των επαφών, ως ότου αυτές ολοκληρωθούν».