Νικητής στο ντέρμπι ο Απόλλωνας

Το ντέρμπι στο γεμάτο «Τσίρειο» της Λεμεσού ανέδειξε νικητή τον Απόλλωνα, που έσπασε το εντός έδρας αήττητο της ΑΕΛ (0-1) για την 23η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος και πλησίασε στους τρεις πόντους.

Το ντέρμπι στο γεμάτο «Τσίρειο» της Λεμεσού ανέδειξε νικητή τον Απόλλωνα, που έσπασε το εντός έδρας αήττητο της ΑΕΛ (0-1) για την 23η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος και πλησίασε στους τρεις πόντους.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να πρωτοπορούν αλλά παρέμειναν στους 53 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων έφτασε τους 50, με τον ΑΠΟΕΛ να έχει τη δυνατότητα να πλησιάσει ακόμη περισσότερο μια και είναι στους 49 μ΄ ένα ματς λιγότερο.

Το λεμεσιανό ντέρμπι κρίθηκε με το γκολ του Καμέλ Μαριέμ στο 3΄, με το οποίο από νωρίς διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν λίγο, ώστε να οργανώσουν την άμυνά τους και να κρατήσουν το αποτέλεσμα, κάτι που είχε ως συνέπεια να δημιουργήσει καλές ευκαιρίες η ΑΕΛ του Ιβάιλο Πέτεφ.

Στο πρώτο 45λεπτο η ΑΕ Λεμεσού έκανε πέντε-έξι φοβερές τελικές, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο δεύτερο ήταν πιο μοιρασμένο το ματς, με την ομάδα του κόουτς Χριστοφόρου να έχει, από την πλευρά της, καλές στιγμές για το 0-2 κυρίως με τον εξαιρετικό Σανγκόι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ Λεμεσού: Φεγκρούς, Αϊρόσα, Ποτοκάρ, Ντεντέ, Καρλίτος, Νικολάου, Γκέντσιεφ (65′ Οχένε), Μπεμπέ, Οριόλ (81′ Έμπο), Μοντέιρο, Ινταμπντελάι (63′ Καλουτζέροβιτς).
Απόλλων Λεμεσού: Βάλε, Στυλιανού, Μερκής, Καρυπίδης, Ρομπέρ, Χάμπος (86′ Γκαρσία), Γκουγιόν, Μεριέμ, Παπουλής (96′ Νούχου), Ρέινα (77′ Λόπεζ), Σανγκόι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.