Τα φώτα στο Περιστέρι

Δύο προημιτελικοί του κυπέλλου Ελλάδας διεξάγονται την Τετάρτη, όλα τα βλέμματα όμως είναι στραμμένα σ' αυτόν ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό.

Δύο προημιτελικοί του κυπέλλου Ελλάδας διεξάγονται την Τετάρτη, όλα τα βλέμματα όμως είναι στραμμένα σ’ αυτόν ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό. Την ώρα που οι δύο ομάδες έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην άλλη ρεβάνς για τους «8» ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά το υπέρ του 4-0 στην Αθήνα θέλει απλά να σφραγίσει την πρόκριση.

Το ματς στη Θεσσαλία είναι το πρώτο που διεξάγεται χρονικά (σέντρα στις 5:00 μ.μ.) και αυτό στα Δυτικά Προάστεια ξεκινά στις 8:00 μ.μ. Ο Ατρόμητος θέλει να διατηρήσει το «μηδέν» παθητικό για τρίτη φορά φέτος απέναντι στον Ολυμπιακό και με ένα γκολ να πάρει μια μεγάλη πρόκριση. Καλείται να τα βγάλει πέρα, βέβαια, χωρίς βασικότατους ποδοσφαιριστές του όπως οι τραυματίες Ιγκλέσιας, Παπαδόπουλος, ο τιμωρημένος Φυτανίδης και ο Τσέναμο, τον οποίο ο Παράσχος άφησε εκτός αποστολής, αφού στο κύπελλο χρησιμοποιεί τον Σηφάκη.

Απουσίες έχει και ο Ολυμπιακό, που θα αγωνιστεί επίσης κατόπιν επιλογής του προπονητή του χωρίς τον Ρομπέρτο, αλλά και χωρίς τους ανέτοιμους Φουστέρ, Χολέμπας και Βαλντές. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παραμείνουν αήττητοι εντός συνόρων και να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του νταμπλ απέναντι στην ομάδα που τους έχει δυσκολέψει περισσότερο από κάθε άλλη στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια.

Η προημιτελική φάση του θεσμού ολοκληρώνεται την Πέμπτη με τις αναμετρήσεις Πανιώνιος – ΟΦΗ (2-0 υπέρ των Κρητικών το πρώτο ματς) και Απόλλων – ΠΑΟΚ (3-0 είχαν νικήσει οι Θεσσαλονικείς στο πρώτο παιχνίδι).

Το πρόγραμμα:

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014
17:00 Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός (0-4)
20:00 Ατρόμητος – Ολυμπιακός (0-0)

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014
17:00Πανιώνιος – ΟΦΗ (0-2)
20:00 Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ (0-3) 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.