Μίτσελ: «Θα βρει ρυθμό ο Μήτρογλου»

Αισιόδοξος πως ο Μήτρογλου θα βρει τον χαμένο του αγωνιστικό ρυθμό αργά ή γρήγορα, δήλωσε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Άριελ Ιμπαγάσα. «Ήθελα να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί» σχολίασε ο Στάικος Βεργέτης.

Αισιόδοξος πως ο Μήτρογλου θα βρει τον χαμένο του αγωνιστικό ρυθμό αργά ή γρήγορα, δήλωσε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Άριελ Ιμπαγάσα. «Ήθελα να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί» σχολίασε ο Στάικος Βεργέτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για το επίπεδο του Ολυμπιακού: «Υπάρχει πρόθεση από την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού, αλλά δεν είναι εύκολη πάντα η επιτυχία. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, διορθώσαμε τον ρυθμό παιχνιδιού.

Συνηθίζουμε να μιλάμε για τη δική μας ομάδα και όχι για τις άλλες. Ο Αστέρας μπήκε πολύ καλά, είναι ομάδα με ποιότητα ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά το ματς και μας δημιούργησε αρκετές δυσκολίες».

Για τη διαιτησία: «Όχι. Δεν ένιωσα ότι ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός. Έχω πει πολλές φορές ότι μιλάμε πολύ συχνά για τους διαιτητές, οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές. Συνήθως μιλάνε καλύτερα οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές. Να σεβόμαστε τη δουλειά των διαιτητών. Δεν το λέω για το αποψινό ματς. Το λέω γενικότερα. Οι παίκτες κρίνουν τα παιχνίδια, ούτε οι προπονητές, ούτε οι διαιτητές παίζουν ρόλο, μόνο οι παίκτες. Ποτέ δεν θα συμφωνούσαμε, αν ανοίγαμε κουβέντα για την διαιτησία. Εσείς είσαστε με τον Αστέρα, εγώ είμαι με τον Ολυμπιακό».

Για τον Ιμπαγάσα: «Είναι εξαιρετικός ο Ιμπαγάσα, όλοι θέλουν να παίξουν, προσπαθώ από την πλευρά μου να κάνω όσο το δυνατό καλύτερο».

Για Μήτρογλου και Μάντσεστερ: «Όλοι ξέρουμε ότι αργά ή γρήγορα ο Μήτρογλου, θα βρει ρυθμό. Έχουμε ένα μηνά μπροστά μας και είναι αρκετός καιρός. Δεν ανησυχώ».

Για τον Ατρόμητο, επόμενο αντίπαλο στα προημιτελικά: «Δεν είναι καθόλου εύκολος προκριματικός, μοιάζει όμως με Αστέρα, γιατί ο Αστέρας μοιάζει με τον Ατρόμητο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεργέτη:

«Δυστυχώς το αποτέλεσμα του πρώτου ματς δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε κάτι. Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική, δυνατή στο γήπεδο, τα παιδιά πάλεψαν. Ήθελα να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Μου άρεσε η προσπάθεια των παικτών. Είμαστε υποχρεωμένοι να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Μας δίνουν αυτοπεποίθηση τέτοια ματς».

Για το ντεμπούτο του Κυριακόπουλου: «Ο Γιώργος (σ.σ: Κυριακόπουλος) πήγε αρκετά πολύ καλά. Ήταν πολύ θετικός τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά που πήρε πρωτοβουλίες .να συνεχίσει να δουλεύει. Να έχουμε το μυαλό μας στην Ακαδημία».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Είναι λίγο-πολύ συγκεκριμένο. Έχει βρει βασικό κορμό η ομάδα, έχει μοντέλο παιχνιδιού. Θα βασιστεί σε αυτό. Να βελτιώσουμε νεκρά σημεία πρέπει. Και στα 3 ματς που πήραμε, είχαμε νεκρά διαστήματα και πρέπει να το διορθώσουμε. Θα δούμε τι φταίει».

Για τη διαιτησία: «Δεν θέλω να μικραίνουμε την ομάδα μας. Να δίνουμε την εικόνα ότι γκρινιάζουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, τον δυσκολέψαμε αρκετά μέσα στο γήπεδο. Μετά το ένα γκολ, ήρθε η αποβολή. Η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να κοιτάξει τον Ολυμπιακό στα μάτια. Υπάρχουν άνθρωποι που τα βλέπουν αυτά τα περί διαιτησίας και οφείλουν να λάβουν τα μέτρα τους. Ο Αστέρας έχει καταφέρει να κοιτά τον Ολυμπιακό στα μάτια και πως δεν χωρά μιζέρια σχετικά με τη διαιτησία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.