Τα πρώτα εισιτήρια για τα προημιτελικά

Δυο εισιτήρια για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος θα βρουν κατόχους την Τετάρτη, στους αγώνες των Ψαχνών και του Περιστερίου.
Δημοσίευση: 15/01/2014 - 09:56

Δυο εισιτήρια για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος θα βρουν κατόχους την Τετάρτη, στους αγώνες των Ψαχνών και του Περιστερίου. Αρχικά, στις 17:00 ο Ηρακλής Ψαχνών υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση, μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με αλλαγές στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν εμπειρίες, από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στις 20:00 ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί στο Περιστέρι τον Παναιτωλικό. Οι Περιστεριώτες είχαν επικρατήσει 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση στο Αγρίνιο και ουσιαστικά έχουν μετατρέψει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση σε τυπική διαδικασία. Οι Αγρινιώτες θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να κάνουν την έκπληξη, αφήνοντας εκτός συνέχειας την ομάδα του Γιώργου Παράχου.