«Βόμβα» στη Θεσσαλονίκη

Τη μεγάλη έκπληξη της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου έκανε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς που νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στο «Καυτανζόγλειο». Ο Ευσταθίου το γκολ στο 18', με πολλές αλλαγές ο «δικέφαλος του Βορρά».

Τη μεγάλη έκπληξη της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου έκανε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς που νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στο «Καυτανζόγλειο». Στην αυλαία της πρεμιέρας των γκρουπ της διοργάνωσης, οι «Πόντιοι» θυμήθηκαν το ένδοξο παρελθόν τους και επικράτησαν του «δικέφαλου του Βορρά» και στη δεύτερη αναμέτρησή τους για τον θεσμό.

Τότε, το 1952/53 ο Απόλλωνας είχε διασύρει τον ΠΑΟΚ με 4-0 εκτός έδρας. Τώρα, τον νίκησε με το μικρότερο δυνατό σκορ σε ουδέτερο γήπεδο, αλλά… ουσιαστικά επίσης εκτός έδρας και τον έβαλε σε περιπέτειες στη μάχη της πρόκρισης. ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα είναι οι άλλες δύο ομάδες του 2ου ομίλου, οι Ηπειρώτες επικράτησαν 1-0 των νησιωτών νωρίτερα σήμερα.

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βρει ποτέ ρυθμό και αρκέστηκε σε μια ανούσια κατοχή της μπάλας. Οι φωνές του Άγγελου Αναστασιάδη δεν «ξύπνησαν» ποτέ τους ποδοσφαιριστές του, όπως ούτε και οι αλλαγές που πραγματοποίησε έφεραν το θετικό αποτέλεσμα. 

Το γκολ του Ευσταθίου με δυνατό σουτ από την περιοχή στο 18′ αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει στην Καλαμαριά τη μεγάλη νίκη στο άνισο τοπικό ντέρμπι και να τη βάλει παράλληλα στο κόλπο της πρόκρισης. H καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 61′, όταν ο Αθανασιάδης με κεφαλιά είδε τον Βρονταρά να του λέει με υπερένταση «όχι» και να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή της εστίας.

Απόλλων Καλαμαριάς: Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Μπερτίν, Βαγγελόπουλος, Ακασού (52′ Ολίσε), Καράμπελας, Ευσταθίου, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος (66′ Σουλίδης), Γκέσιος (76′ Αναστασίου)

ΠΑΟΚ : Γιακουμής, Σπυρόπουλος, Κίτσιου, Ποζατζίδης (74′ Σκόνδρας), Τζιόλης, Σαββίδης (52′ Τζανδάρης), Μάρτενς, Γκολάσα, Πόζογλου (52′ Αθανασιάδης), Κουλούρης, Παπαδόπουλος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.