Μεταμεσονύχτια εκκίνηση

Την ώρα που οι ρυθμοί σ' όλες τις πόλεις της Ελλάδας πέφτουν, η κατάσταση εδώ και λίγες ώρες είναι αντιστρόφως ανάλογη στη Θεσσαλονίκη και στα πρώτα διόδια στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών στα Μάλγαρα.

Την ώρα που οι ρυθμοί σ’ όλες τις πόλεις της Ελλάδας πέφτουν, η κατάσταση εδώ και λίγες ώρες είναι αντιστρόφως ανάλογη στη Θεσσαλονίκη και στα πρώτα διόδια στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών στα Μάλγαρα. Χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αψηφώντας τις δυσχερείς καιρικές συνθήκες, συγκεντρώθηκαν, συγκεντρώνονται και θα συνεχίσουν να συγκεντρώνονται, προκειμένου να γεμίσουν τα περισσότερα από 300 λεωφορεία, τα ίσως και περισσότερα αυτοκίνητα που θα ακολουθήσουν τα λεωφορεία, πλαισιώνοντας τον κύριο όγκο των φιλάθλων του «δικεφάλου» που θα μετακινηθεί από τη Βόρεια Ελλάδα με κατεύθυνση προς στην Αθήνα και τελικό προορισμό το ΟΑΚΑ.

Ενθουσιασμός, συνθήματα, αισιοδοξία και πίστη για το θετικό αποτέλεσμα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που εύκολα διακρίνει κανείς στη θέα τους, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για την αυριανή μεγάλη και σημαντική αγωνιστική δοκιμασία της ομάδας τους. Το ταξίδι είναι μεγάλο, δύσκολο, με ιδιαίτερες συνθήκες, αλλά όλα αυτά λίγο φαίνεται να τους πτοούν.

Την ίδια ώρα, στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου βρίσκονται τα γραφεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Αθήνας, αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν την εμφάνισή τους περίπου στις 23:00, ζητούσαν από τους ανθρώπους του συνδέσμου να κλείσουν τον συγκεκριμένο σύνδεσμο και να αποχωρήσουν, όπως είχε ανακοινώσει η Ελληνική Αστυνομία, όπως επιθυμεί να γίνει, προκειμένου να αποφύγει τη συγκέντρωση μεγάλου όγκου οπαδών του ΠΑΟΚ από Αθήνα και Νότια Ελλάδα.

Στο σημείο βρέθηκαν και άνθρωποι της ομάδας, σε μια προσπάθεια να παραμείνουν χαμηλοί οι τόνοι και να δοθεί οριστικά μία εποικοδομητική λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ ισχυρή ήταν η παρουσία των φίλων της ομάδας εντός και πέριξ του συγκεκριμένου συνδέσμου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.