Ολυμπιακός: Το απαραίτητο μήνυμα σε Σα δεν είναι μήνυμα 

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αποφορτίζει τον Ζοσέ Σα λόγω των τελευταίων εμφανίσεων του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τους παίκτες του Ολυμπιακού για την αποστολή του επαναληπτικού προημιτελικού κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη στο Κλ. Βικελίδης προχωρώντας σε απόλυτα κατανοητές κινήσεις. Ο Ζοσέ Σα και ο Ματιέ Βαλμπουενά θα μείνουν στην Αθήνα στο πλαίσιο της διαχείρισης του ρόστερ. Είναι μια φράση που αγαπά να χρησιμοποιεί και να ο Πορτογάλος τεχνικός αντί του rotation, χρησιμοποιώντας μόνο τους παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση για κάθε παιχνίδι. 

Ο Ζοσέ Σα ξεκάθαρα δεν βρίσκεται στο καλύτερο φεγγάρι. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έχει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του από τις 2 Φεβρουαρίου και το εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ έχοντας δεχτεί γκολ στα ματς του Europa League με την Αϊντχόφεν (4-3, 2-1), αλλά και σ’ εκείνα του πρωταθλήματος με Παναθηναϊκό (2-1), Άρη (1-1) και Βόλο (1-2). 

Για τον Μαρτίνς είναι ειλημμένη εδώ και καιρό η απόφαση να δώσει χρόνο συμμετοχής στους άλλους δύο γκολκίπερ της ομάδας για τα ματς κυπέλλου. Ο Τζολάκης και ο Κρίστινσον έχουν μοιραστεί τα ματς της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης με Παναιτωλικό και Άρη. Έτσι δεν θα άλλαζε τώρα απόφαση συμπεριλαμβάνοντας τον Σα στην αποστολή για το ματς της Θεσσαλονίκης. 

Παράλληλα όμως ο Σα θα πάρει τις ανάσες που χρειάζεται για να επιστρέψει πιο φρέσκος και με πιο καθαρό μυαλό αρχικά για το ματς της Κυριακής με τη Λαμία (07/03, 15.00, NS1HD), αλλά και για τη συνέχεια με την Άρσεναλ (11/03, 22.00, MC Novasports.gr). 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.