ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 2-2 : “Ανοιχτές” άμυνες, ανοιχτοί λογαριασμοί (HL)

Ισόπαλη με σκορ 2-2 έληξε η πρώτη παρτίδα κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα κι Ατρόμητο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Στρούγγη (23'), Γούτα (44') και οι γηπεδούχοι απάντησαν με Ελευθεριάδη (32') και Λέο (68')

Σε ματς όπου φάνηκαν περισσότερο οι δημιουργικές αρετές του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ατρομήτου και σε έναν πολύ μικρότερο έως ανύπαρκτο βαθμό οι ανασταλτικές τους δυνατότητές τους οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 στο στάδιο “Ζωσιμάδες” της Ηπείρου.

Η ομάδα του Περιστερίου απείλησε πρώτη όταν με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου, στο 6ο λεπτό.
Στο 13’ ο Λέο Μπατίστ από πολύ καλή θέση κλώτσησε περισσότερο… «αέρα» παρά τη μπάλα και δέκα λεπτά αργότερα ήρθε το πρωτο γκολ του αγώνα, από μια ακόμη κακή αντίδραση της άμυνας του ΠΑΣ σε εκτέλεση στημένης φάσης και κεφαλιά του Στρούγγη μέσα από τη μικρή περιοχή.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους όντας πολύ πιο επικίνδυνη με τη μπάλα κατεβασμένη στο βρεγμένο τερέν των «Ζωσιμάδων».
Στο 32’ ο Παντελιάδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι των φιλοξενούμενων και στην επόμενη φάση ο Ελευθεριάδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από το Μουνίθ.
Το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Κουμπαράκης μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος παίκτης.
Όμως λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου σε άλλη μια φάση από εκτέλεση κόρνερ και την άμυνα του ΠΑΣ… «βιδωμένη» στο τερέν, ο Γούτας με κεφαλιά ξανάδωσε το προβάδισμα στον Ατρόμητο.
Με τον ίδιο τρόπο προσπαθούσε να κερδίσει κάτι παραπάνω η ομάδα του Κάναντι στην επανάληψη, αλλά δεν μπόρεσε να βρει κάτι ουσιαστικό.
Στο 68’ σε άλλη μια καλή δημιουργική ενέργεια του ΠΑΣ ο Ελευθεριάδης έστρωσε στον Λεο κι αυτός ισοφάρισε σε 2-2.
Ως το φινάλε ο Κάναντι έδειξε με τις αλλαγές πως ήθελε κάτι παραπάνω από την ομάδα του, στο παραγωγικό κομμάτι, όμως ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ήταν πιο επικίνδυνος, αγγίζοντας το 3ο τέρμα στο 82’ όταν από σουτ του Λεό και ασθενή απόκρουση του Μανδά ο Γούτας πρόλαβε κι έδιωξε πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή!

Το 2-2 τελικό αποτέλεσμα κρατώντας ανοιχτή την προοπτική πρόκρισης και για τους δύιο…

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης Α.)
Β. Αθανασίου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Παντελάκης, Πανουργιάς (46’ Καρτάλης), Κάργας, Λιάσος (86’ Γρασδάνης), Λώλης, Νάουμετς (69’ Μιλτσεάνου), Ελευθεριάδης (80’ Μπρένερ), Λέο (86’ Δούμτσης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι Ν.)
Μανδάς, Νάτσος, Τομάσεβιτς, Γούτας, Στρούγγης, Χαρίσης (88’ Οικονομίδης), Σάλομον, Ούμπιντες (88’ Νταβιώτης), Μουνίθ (73’ Ραμπέγιο), Αγκάγιεφ (73’ Τριμμάτης), Μάτιτς (76’ Μανούσος).

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.