Κλίνσμαν: «Είμαι πολύ χαρούμενος κάθε φορά που σκοράρει ο Σον»

Το εγκώμιο του Σον Χέουνγκ-μιν έπλεξε ο προπονητής της Νότιας Κορέας, Γιούργκεν Κλίνσμαν, μετά τα δύο γκολ που σημείωσε ο επιθετικός της Τότεναμ στο φιλικό με την Κολομβία.

«Προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος κάθε φορά που σκοράρει ο Σόνι» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος αντικατέστησε στα τέλη Φεβρουαρίου τον Πορτογάλο Πάουλο Μπέντο στην τεχνική ηγεσία της Νότιας Κορέας, και συνέχισε: «Ως επιθετικός, αυτό είναι που ψάχνεις. Έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι. Έχει την ελευθερία να κινείται πίσω από τον επιθετικό. Από τη στιγμή που ξέρει που είναι η εστία, είμαι χαρούμενος».

Μολονότι οι Νοτιοκορεάτες δέχθηκαν δύο γκολ στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, ο Κλίνσμαν δήλωσε ικανοποιημένος από τα στοιχεία που είδε από τη νέα ομάδα του. «Μέσα σε λίγες ημέρες, είδα πολλά καλά πράγματα. Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ, πολύ καλό. “Χαρίσαμε” δύο γκολ αμέσως μετά το ημίχρονο, δυστυχώς. Ίσως η συγκέντρωση δεν ήταν εκεί. Τα υπόλοιπα από τα 84 λεπτά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε και συνεχίζουμε να δοκιμάζουμε πράγματα. Θέλαμε, από το ξεκίνημα, να παίξουμε σε υψηλό ρυθμό και να βρούμε τρόπους να κάνουμε ευκαιρίες και να “ματσάρουμε” την επιθετικότητα της Κολομβίας. Και “ματσάραμε” αυτή την επιθετικότητα. Ήμουν πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που εκτελέσαμε τακτικά τις ιδέες μας. Είμαι πραγματικά, πραγματικά ικανοποιημένος με την απόδοση» υπογράμμισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.