Ποδόσφαιρο στη Τζαμάικα! Ρέγκε, καφές και μπάλα!

Στην πατρίδα του Μπομπ Μάρλεϊ και του Γιουσέιν Μπολτ, το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό σπορ. Είναι λατρεία!

Στην πατρίδα του Μπομπ Μάρλεϊ και του Γιουσέιν Μπολτ, το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό σπορ. Είναι λατρεία! Και το πρωτάθλημα της Τζαμάικα έχει το δικό του ενδιαφέρον, αν και το επίπεδο είναι χαμηλό, κάποια γήπεδα προβληματικά και το θέαμα “φτωχό”. Τουλάχιστον οι Τζαμαϊκανοί δεν χάνουν το χαμόγελο τους!

Στην Πρέμιερ Λιγκ της Τζαμάικα συμμετέχουν 12 ομάδες και η πρώτη διοργάνωση έγινε το 1973 με νικήτρια την Σάντος. Δεκατρείς ομάδες έχουν κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, ενώ η Πόρτμορ Γιουνάιτεντ από την Σπάνις Τάουν είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα με επτά πρωταθλήματα. Mάλιστα η συγκεκριμένη ομάδα έχει κατακτήσει και δύο φορές το Πρωτάθλημα της Καραϊβικής, όσες και η Χάρμπορ Βιού.

Η αγαπημένη ομάδα του Μπομπ Μάρλεϊ, Μπόις Τάουν δεν μπόρεσε να δώσει χαρά στον μυθικό μουσικό, καθώς κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο το 1983, δύο χρόνια μετά το θάνατο του πιο γνωστού ρέγκε καλλιτέχνη στον πλανήτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.