Εθνική Ιταλίας: Ο Μαντσίνι προσφέρει στον Κιελίνι το “αντίο” που του αξίζει

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, επιβεβαίωσε την Παρασκευή (27/5) ότι ο Τζόρτζιο Κιελίνι θα παίξει τον 117ο και τελευταίο αγώνα του με την "σκουάντρα ατζούρα" την Τετάρτη (1/6) κόντρα στην Αργεντινή, με τον ίδιο να προσφέρει την ευκαιρία στον εμβληματικό αρχηγό της ιταλικής ομάδας να πει ένα «αντίο» με τον τρόπο που του αξίζει.

Έκανε την επιλογή του και οι επιλογές πρέπει να γίνονται σεβαστές. Θα μιλήσω μαζί του για να τον ευχαριστήσω, είναι φυσιολογικό να ακολουθήσει άλλη διαδρομή”, σχολίασε ο Μαντσίνι σε συνέντευξη Τύπου κατά την έναρξη της προετοιμασίας των “ατζούρι”.

Ο 37χρονος Κιελίνι, ανακοίνωσε προ δύο εβδομάδων την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους και τη διεθνή του απόσυρση στο τέλος της φετινής σεζόν. Με πιθανότερο προορισμό πλέον το MLS.

Ο κεντρικός αμυντικός είναι μεταξύ των 45 παικτών που συγκέντρωσε ο Μαντσίνι, για τη σειρά των 5 αγώνων που είναι προγραμματισμένοι για τον Ιούνιο. Πρώτα με την Αργεντινή στο Λονδίνο, στο πλαίσιο μιας μονομαχίας μεταξύ των πρωταθλητών Ευρώπης και Νότιας Αμερικής. Για να ακολουθήσουν μετά τα παιχνίδια εναντίον της Γερμανίας (δύο φορές), της Ουγγαρίας και της Αγγλίας στο Nations League.

“Μερικοί μπορεί να παίξουν το τελευταίο τους παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Αργεντινή και να πάνε μετά στο… σπίτι τους γιατί πρέπει να κάνουμε επιλογές, αλλά κανείς δεν είναι στην ηλικία του Τζόρτζιο. Πρέπει να ξεκινήσουμε ξανά μετά τον αποκλεισμό μας από το Μουντιάλ. Οι φίλαθλοί μας, μας υποστηρίζουν ακόμα, παρά τα όσα συνέβησαν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.