Πήρε Ασλάνι η Ρεάλ Μαδρίτης

Την πρώτη μεταγραφή στην ιστορία της πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Απέκτησε την διεθνή Σουηδέζα Κοσοβάρε Ασλάνι!

Την πρώτη μεταγραφή στην ιστορία της πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Απέκτησε την διεθνή Σουηδέζα Κοσοβάρε Ασλάνι!

Η Ασλάνι η οποία σκόραρε στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου κυπέλλου στη νίκη της Σουηδίας απέναντι στην Αγγλία έμεινε ελεύθερη από την Λίνκεπινγκς.

Στα 29 της γίνεται η πρώτη παίκτρια που αποκτά με μεταγραφή η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία μπήκε δυναμικά στην μεταγραφική μάχη σε συλλογικό επίπεδο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξαγόρασε την Ντεπορτίβο Τακόν που έχει έδρα στην Μαδρίτη και πέρσι ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας.

Για μια χρονιά η Ντεπορτίβο Τακόν θα κρατήσει το όνομά της αλλά θα αγωνίζεται στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ από την σεζόν 2020/21 το όνομα της ομάδας θα αλλάξει. 

Με δήλωσή της στο twitter η Ασλάνι δήλωσε υπερήφανη για την μεταγραφή της :



“Περήφανα ανακοινώνω ότι είμαι η πρώτη μεταγραφή στην για την ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης/Τακόν. Ενθουσιασμένη που γράφω ιστορία και συμμετέχω στο χτίσιμο αυτής της ομάδας από την αρχή. Είναι όνειρο να φοράω την πιο όμορφη φανέλα στον κόσμο από την επόμενη σεζόν. HALA MADRID” έγραψε η Ασλάνι!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.