Ηρακλής και ΣΕΓΑΣ: Το “αντίο” στον Πτολεμαίο Παπαμιχαήλ (vid)


Ο Γ.Σ. Ηρακλής έκανε ανάρτηση για τον Πτολεμαίο Παπαμιχαήλ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. Αναφέρει τα εξής: “Η διοίκηση του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τη θλίψη και τα συλλυπητήριά της για την απώλεια του Πτολεμαίου Παπαμιχαήλ. Γεννημένος το 1934 ήταν βασικός τερματοφύλακας της ομάδας τη δεκαετία του ’50. Αγωνίστηκε από το 1953 έως το 1960 και στη συνέχεια τον κέρδισε ο στίβος. 

Υπήρξε έφορος του τμήματος τη δεκαετία του ’80 και παράλληλα ήταν πρόεδρος στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία ΣΕΓΑΣ. Διετέλεσε πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής το 1986”.

Για τον Πτολεμαίο Παπαμιχαήλ έβγαλε ανακοίνωση και ο ΣΕΓΑΣ.

Αναφέρει τα εξής: “Ο Πτολεμαίος Παπαμιχαήλ ήταν ένας από τους ανθρώπους που συνέδεσαν το όνομα τους με τον κλασικό αθλητισμό και τον υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια για πολλές δεκαετίες. Ο εκλιπών υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ από το 1997 και αποσύρθηκε από αυτό το 2016. Στη διάρκεια της θητείας του υπήρξε για πολλά χρόνια αντιπρόεδρος, ενώ διετέλεσε για ένα σύντομο διάστημα πρόεδρος του συμβουλίου. Πρόσφερε επίσης τις υπηρεσίες του και από τη θέση του προέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Το όνομα του ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όχι μόνο γιατί υπήρξε αθλητής του ποδοσφαίρου, αλλά γιατί μετέπειτα υπήρξε μέλος της διοίκησης και επί σειρά ετών έφορος στο τμήμα στίβου στα χρόνια όπου το σωματείο ξεχώρισε σε πανελλήνιο επίπεδο. Η πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα”.

Το Ποδοσφαιρικό Μουσείο Ηρακλή Θεσσαλονίκης σε ανάρτηση που έκανε στα social media δημοσιοποίησε video με τον Παπαμιχαήλ να τραγουδάει τον πρώτο ύμνο του Ηρακλή, ένα video γεμάτο συναίσθημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.