Παρών ο “φευγάτος” Μπέιλ και Ρεάλ – Άρσεναλ 2-2

Ρεάλ Μαδρίτης και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 σε χορταστικό ματς που είχε γκολ, αποβολές και αρκετές φάσεις. Οι Μαδριλένοι πάντως πήραν τον έξτρα βαθμό νικώντας 3-2 στα πέναλτι.

Ρεάλ Μαδρίτης και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 σε χορταστικό ματς που είχε γκολ, αποβολές και αρκετές φάσεις. Οι Μαδριλένοι πάντως πήραν τον έξτρα βαθμό νικώντας 3-2 στα πέναλτι.

Η Άρσεναλ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 9′ κέρδισε πέναλτι, αλλά και την αποβολή του Νάτσο. Ο Λακαζέτ δεν είχε πρόβλημα για το 0-1, με τους κανονιέρηδες να ελέγχουν απόλυτα χάρη στο αριθμητικό τους πλεονέκτημα. Ο σκόρερ με τακουνάκι έβγαλε τετ α τετ τον Ομπαμεγιάνγκ στο 24′ κι αυτός έγραψε το 0-2.

Η φάση που έφερε και πάλι ισορροπία έγινε στο 40ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παπασταθόπουλος. Ο Μπενζεμά είχε δοκάρι στο 45′ προειδοποιώντας για το τι θα συμβεί στο δεύτερο μέρος. Η Ρεάλ με αρκετές αλλαγές και τους Μπέιλ-Μαρτσέλο-Ασένσιο να συνθέτουν μαγική τριάδα, έφτασε μέσα σε 3 λεπτά στην ισοφάριση. Στην αρχή είχε δοκάρι με τον Ισπανό, στη συνέχεια ο Μπέιλ έκανε το 1-2 στο 56′ και ο Ασένσιο ισοφάρισε στο 59′. Ο σκόρερ του 2-2 πάντως 5 λεπτά αργότερα τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε με φορείο. Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών το σκορ δεν άλλαξε με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στα πέναλτι για τον έξτρα βαθμό. Τσάκα, Μονρεάλ και Μπάρτον αστόχησαν για την Άρσεναλ, με το χαμένο πέναλτι του Μπέιλ να μη στοιχίζει στην Ρεάλ, η οποία πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο ICC.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Μεντί, Ράμος, Νάτσο, Καρβαχάλ, Κρος, Μόντριτς, Αζάρ, Βάσκες, Γιόβιτς, Μπενζεμά.

Έπαιξαν και οι: Κουρτουά, Βαράν, Ντε λα Φουέντε, Σεοάν, Οντριοθόλα, Ίσκο, Μαρτσέλο, Μπέιλ, Βινίσιους, Ασένσιο, Φιντάλγκο

ΑΡΣΕΝΑΛ: Μαρτίνες, Κολάσινατς, Τζένκινσον, Τσέιμπερς, Παπασταθόπουλος, Τσάκα, Ουίλοκ, Εζίλ, Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ, Μχιταριάν
Έπαιξαν και οι: Μονρεάλ, Νέλσον, Σάκα, Ενκέτια, Μπάρτον, 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.