Νίκη της Μπενφίκα με… σούπερ Βλαχοδήμο (video)

Σε συναρπαστικό παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του η Μπενφίκα επικράτησε με 1-0 της καλύτερης Μίλαν για το International Champions Cup. Κορυφαίους του γηπέδου ο Βλαχοδήμος.

Σε συναρπαστικό παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του η Μπενφίκα επικράτησε με 1-0 της καλύτερης Μίλαν για το International Champions Cup. Κορυφαίους του γηπέδου ο Βλαχοδήμος.

Η Μπενφίκα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και είχε ευκαιρίες με τους Ράδα και Τάαραμπτ στο 5ο και το 7ο λεπτό, όμως η Μίλαν πήρε τα ηνία μέχρι το 40′ αναδεικνύωντας τον Βλαχοδήμο πρωταγωνιστή του πρώτου ημιχρόνου.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας σταμάτησε τους Καστιγέχο, Τσαλχάνογλου και Μπορίνι, ενώ η Μίλαν είχε και δοκάρι με τον Τσαλχάνογλου στο 17ο λεπτό. Ευκαιρίες έχασε και ο Πιόντεκ στο 34ο και το 43ο λεπτό στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
Το ημίχρονο έκλεισε με τον Ντοναρούμα να κρατά το μηδέν σε σημαντικές ευκαιρίες των Πορτογάλων με τους Γκάμπριελ και Ράφα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος στο δεύτερο ημίχρονο και οι ευκαιρίες σαφώς λιγότερες, με τους πορπονητές να κάνουν πολλές αλλαγές στο τελευταίο 25λεπτο.
Στο 53΄απείλησε ο Καστιγέχο για τη Μίλαν όμως στο 70ο λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πίζι, οι παίκτες της Μίλαν δεν απομάκρυναν με τον Τάαραμπτ να πιάνει σουτ εκτός περιοχής, τη μπάλα να αλλάζει πορεία από τα πόδια του Μπίγκλια και να καταλήγει στα δίχτυα του Ρέινα ο οποίος αγωνίστηκε στο 2ο ημίχρονο. 
Η σημαντική ευκαιρία της Μίλαν να ισοφαρίσει ήρθε στο 83ο λεπτό, όταν ο Μπίγκλια σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με εκτέλεση φάουλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.