Έπιασε κορυφή με Ενκουντού

Την δεύτερη νίκη της στο International Champions Cup σημείωσε η Τότεναμ, η οποία νίκησε 1-0 τη Μίλαν στη Μινεάπολις και έπιασε τη Ντόρτμουντ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς.

Την δεύτερη νίκη της στο International Champions Cup σημείωσε η Τότεναμ, η οποία νίκησε 1-0 τη Μίλαν στη Μινεάπολις και έπιασε τη Ντόρτμουντ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς. Ο Γουόκερ-Πίτερς και ο Ενκουντού ήταν οι κορυφαίοι για τους Λονδρέζους, ενώ η ιταλική ομάδα είχε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της και πολλά αμυντικά λάθη.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν ισορροπημένο, με τη Μίλαν να αφήνει την Τότεναμ να κάνει παιχνίδι και η ίδια να “χτυπάει” στις αντεπιθέσεις κυρίως με Τσαλχάνογλου και Σούσο. Οι μεταβιβάσεις προς τον Κουτρόνε όμως δεν αξιοποιήθηκαν από τον νεαρό Ιταλό επιθετικό, ο οποίος έχασε τέσσερις σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ (14’, 27’, 31’, 44’). Από την πλευρά των “Σπερς” ο Έιμος στο 26’ λίγο έλειψε να πετύχει γκολ όταν από ριψοκίνδυνη πάσα του Ρέινα στον Λοκατέλι εντός περιοχής “τσίμπησε” τη μπάλα η οποία πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ισπανού τερματοφύλακα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας Μίλαν-Τότεναμ ήταν μόλις ο τρίτος στο φετινό ICC που ολοκληρώνεται το ημίχρονο χωρίς γκολ, Μπενφίκα-Γιουβέντους και Σίτι-Λίβερπουλ τ’ άλλα δύο παιχνίδια. 

Στο Β μέρος ο Γκατούζο άλλαξε τερματοφύλακα, βγάζοντας τον Ρέινα και βάζοντας τον Τζίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος είδε τον Ενκουντού στο 47’ να στέλνει τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του και να ανοίγει το σκορ. Γενικότερα, η Τότεναμ έδειξε καλύτερα στοιχεία σε όλο το δεύτερο ημίχρονο μη επιτρέποντας στη Μίλαν να την απειλήσει σημαντικά. Δύο ευκαιρίες είχαν οι “ροσονέρι” με τον Τσαλχάνογλου και τον Κεσιέ στο 53’, αλλά και στο 55’ με εκτέλεση φάουλ του Τούρκου που πέρασε άουτ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.