Πρώτη νίκη με Μαρτίνεζ η Ίντερ (video)

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο η Ίντερ χωρίς να είναι καλύτερη από την Λυών, κατάφερε να επιβληθεί των Γάλλων, με το γκολ του Μαρτίνεζ, που ήταν ό,τι καλύτερο διέθετε ο Σπαλέτι.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο η Ίντερ χωρίς να είναι καλύτερη από την Λυών, κατάφερε να επιβληθεί των Γάλλων, με το γκολ του Μαρτίνεζ, που ήταν ό,τι καλύτερο διέθετε ο Σπαλέτι.

Στο πρώτο ημίχρονο η Λυών παρά τις πολλές αλλαγές σε σχέση με το νικηφόρο 3-2 κόντρα στην Μπενφίκα, κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και ήταν αυτή που έχασε σημαντικές ευκαιρίες με Ράφαελ και Μαριάνο Ντίαζ, για να ανοίξει το σκορ. Ο Χαντάνοβιτς ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Στο 52 οι Ιταλοί άνοιξαν το σκορ με τη σέντρα του Ντάλμπερτ από τα αριστερά να βρίσκει σε επίκαιρη θέση στην περιοχή τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ κι αυτός να νικά τον Γκορζελάν για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στη συνέχεια οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές, με αποτέλεσμα να χαθεί ο ρυθμος και με δεδομένο ότι αγωνιστικός χώρος κάθε άλλο παρά βοηθούσε, το θέαμα ήταν κακό. Η Λυών προσπάθησε να στείλει το ματς στα πέναλτι, αλλά τόσο ο Γκουιρί όσο και ο Ντεπάι, που μπήκαν ως αλλαγή στο ματς αστόχησαν.

Στα αξιοσημείωτα οι αποδοκιμασίες των φίλων της Ίντερ κάθε φορά που έπιανε την μπάλα στα πόδια του ο Ζοάο Μάριο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.