Με νίκη το adiós της Ρεάλ στο ICC (video)

Οι πρωταθλητές Ευρώπης με πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο επικράτησαν με 2-1 της Ρόμα κι έδειξαν έτοιμοι εν όψει του ευρωπαϊκού Super Cup με αντίπαλο στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το σύνολο του Λοπετέγι είχε πολύ καλή αλληλοκάλυψη, σωστές αποστάσεις, συνεργασίες, εξαιρετική κυκλοφορία και γρήγορη ανάκτηση της μπάλας με δυναμικό pressing, συνολικά η Ρεάλ έδειξε τα στοιχεία μια καλοδουλεμένης ομάδας με συνοχή. 

Οι Μαδριλένοι κατάφεραν να συναντηθούν με τα δίχτυα πολύ νωρίς, προτού καν φύγει το πρώτο δίλεπτο, ο Μπέιλ έβγαλε εξαιρετική μπαλιά με το εξωτερικό για τον Ασένσιο, ο οποίος παραβίασε την εστία του Όλσεν.

Στο 9ο λεπτό ο Τζέκο απώλεσε την ευκαιρία να φέρει τον αγώνα στην ισορροπία και στο 15′, ο Καρβαχάλ είδε τον Μπέιλ στο “ανοικτό” γήπεδο, ο Ουαλός…χόρεψε το Μαρκάνο κάνοντας το 2-0 για τη Ρεάλ, η οποία μέχρι να φύγει το ημίχρονο ήταν δημιουργική, είχε ευκαιρίες με τους Μπενζεμά, Ασένσιο και Θεμπάγιος, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από την αναιμική Ρόμα, διατηρώντας κατοχή μπάλας στο 70%.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η μορφή του παιχνιδιού δεν άλλαξε, εξάλλου οι αλλαγές των προπονητών επηρέασαν αρνητικά το ρυθμό του –για τη Ρόμα αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Μανωλάς- , πάντως οι Ρωμαίοι κατάφεραν να μειώσουν στο 83’ με τον Στρούτμαν, ύστερα από κεφαλιά του Σικ σε πλάγιο του Σαντόν. 

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως η αναμέτρηση εκκίνησε με ημίωρη καθυστέρηση, εξαιτίας έντονης κεραυνικής δραστηριότητας στη Νέα Υόρκη, κάτι που ανάγκασε τους ιθύνοντες να μεταθέσουν, έστω και κατά τι, χρονικά τον αγώνα. 

Metlife Stadium, Νιου Τζέρσι, Νέα Υόρκη, Η.Π.Α.
Εισιτήρια: 51.528

Διαιτητής: Μαρκ Γκάιγκερ
Κίτρινες κάρτες: Θεμπάγιος (50′)

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας – Καρβαχάλ (71′ Λόπεθ), Σέρχιο Ράμος (αρχ.) (46′ Χάβι Σάντσεθ), Νάτσο (82′ Ραούλ ντε Τομάς), Ρεγκιλόν (71′ Χοσέ Λεόν) – Κρόος (46′ Γιορέντε), Θεμπάγιος (71′ Έντεγκααρντ), Ίσκο (56′ Βαλβέρδε) –  Μπέιλ (56′ Λούκας Βάθκεθ), Μπενζεμά (57′ Μπόρχα Μαγιοράλ), Ασένσιο (57′ Βινίσιους)

Ρόμα: Όλσεν (46′ Μιράντε) –  Φλορέντσι (63′ Κάρσντορπ), Φάσιο (46′ Μανωλάς), Μαρκάνο (63′ Ζεζούς), Κολάροφ (71′ Σαντόν) –  Ντε Ρόσι (αρχ.) (46′ Γκοναλόν), Κριστάντε (46′ Πελεγκρίνιε), Παστόρε (63′ Στρούτμαν)- Ελ Σαραουί (46′ Σικ), Περότι (46′ Κλάιφερτ), Τζέκο (72′ Τσόριτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.